Sinemarslannnn Kızlar 2 haftada bir hatta bazen 10 günde bir ultrasona girip bebeğe bakıyorum sizce zararlı mıdır
Birgunmutlaka Sinemarslannnn valla bana kalsa hergün görüp iyi mi diye bakardım ilk olunca daha da bir değerli oluyor 🥰
2evlatannesi Sinemarslannnn ben 5 gün arayla 2 kere girdim bugun baktirdim 8 gün sonra yine bakılcak doktora sordum sorun etmedi bakti bugün canım
Babyy1S Sinemarslannnn zararı yok sadece kalbini sürekli dinlemeyin 16haftalğm bir kere duydum 2 doktorumda dinletmeme taraftarı ama zaten ekranda attığını görüyorm o yüzden problem yok 😁
Sinemarslannnn Birgunmutlaka aynısıyım kendi doktorum ayda bir kez gel diyor ben 2.doktor yaptım kendime 10 günde bir gidiyorum ☺️9 ay nasıl geçecek bilmiyorum ya
Birgunmutlaka Sinemarslannnn normalde sabırsız bir insanım 5 sene sonra olunca birde bebişim daha da sabırsızlanıyorum nasıl geçecek günler bende bilmiyorum 🙊🙊
Sinemarslannnn Babyy1S evet buna dikkat ederim benim doktorum bu konuda hep saniyelik davrandı gerçi duymamla kapaması bir oldu