Bebisimmmmm Bebeğimin karnımdaki hareketlerini duymak istiyorum artık. :) 12+4 ’üm .. Siz ne zaman duydunuz?
Busratm Bebisimmmmm Ben 15-16. haftada hissettim. Ona bile çok erken hşssetmişsin diyorlar. Bazen ilk hareketleri hissetmek hele de ilk gebelikse 24. haftayı bulabiliyormuş.
Annekuzusu23 Bebisimmmmm ben 18+2 de hissettim canim şimdi duyman imkansız diyebilirim 17den önce bekleme😄
Alisa_ Bebisimmmmm İlk gebelikse 20 haftasinda hiss edersin) tabi her annede degisiyo) 1 hafta erken ya da 1 hafta gec hiss edebilirsin)
Seymayldrm Daha çok erken canım 😊 bende 14+2 deyim ama hala duyamadım 😊 ilk gebelikte geç hissedilirmiş
Eternallove Bebisimmmmm benim ilk gebeliğim 16. Haftada hissettim 23 teyim hala kıpır kıpır sanırım bir yaramaz geliyor ☺️
Sltn01 Bebisimmmmm ben 17 . Haftada hissetmeye başladım kıpırtıları canım rabbim en kısa zamanda sana da nasip eder inşallh
MyLittleHeart Bebisimmmmm Benim ilk gebeliğim 16. Haftada hissetmeye başladım zayıf olduğum için erken hissettim diye düşünüyorum
Rmysa23 İlk gebeliğim ama 15.nci haftamda gıdıklanma gibi bir şey hissettim; böyle balık süzülür gibi bi histi.
Mucizem_123 Bebisimmmmm 18 de hissettim ama senin şuan çok çok erken Yani en azından 16 olmasını bekle
Ayyucebanu Bebisimmmmm ilk gebeliğim 15. Haftada hissetmeye başladım herkes saçmalama 20 den önce hissedemezsin diyodu üzülüyodum ama ben emindim yani doktoruma söylemiştim evet olabilir 15 hissetmek için normal bi hafta demişti :)