Mina00 Kızlar kan pıhtılaşma sorunum var ayaklarım şişiyor sizinde öyle oluyor mu 6000iğne ve coraspin kullanıyorum gunluk
Busimss Mina00 en başından beri kullanıyorum iğnelerimi ama hiç şişme yaşamadım ödemden oluyordur ayak şişmeleriniz iğneden olacağını düşünmüyorum
Bsrlmnemr Mina00 28+6 haftalık olduk 5. Haftadan beri kan sulandırıcı kullanıyorum öyle bir şikayetim olmadı. Ayaklarımı çok aşağı doğru sarkıttığım zaman şişiyor ya da susuz kaldığım zamanlar
Mina00 Busimss günlük belli bir süre şişiyor korkuyorum daha şimdiden böyle şişince 13+5 hafta sizin ne kadarlik
Busimss Mina00 37+3 üz biz bende hiç ödem olmadı bu saatten sonra olur mu bilmiyorum ama vücuda bağlı biraz da bu durum. Şimdiye kadar da 10 kilo aldım ben kilomda gayet iyi gidiyor. Sana tavsiyem bol su iç hem ödemin hem kilonun önüne geçmiş olursun.
Esraibo1998 Bende asprin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 26 haftalık hamileyim hiç daha şişmem felan olmadı
Mina00 Busimss günlük en az 3litre su içiyorum enfeksiyon var diye ama bir doktoruma sorayim kontrol zamanı sağol canım
Mucizembenim2 Bende 17 haftalik hamileyim bende kan sulandirici kullaniyorum ayagimda odem oluşmadı ödemin onunla alakalı olduğunu dusunmuyorum odem kilo hareketsizlik.ve az su içimi ile alakali olabilir gecmis olsun