KubraYLMZ Tugba_34 kesinlikle yün. Ben romatizma hastasıyım yün yatak yaptırdım kendime ağrım kalmadı yaz kış onda yatıyoruz eşimle. Şimdi bebeğimin beşiğine de aynısını yaptırdım. Yünden gerisi hikaye
Bahriye06 @Tugba_34#95668412 kızımıda yaz kış yün yatakta yatırdım şimdi 3. Yolda o da ablaları gibi yün yatakta yatacak nasip olursa
Bahriye06 Tugba_34 büyük kızım 15 küçük kızım 8 yaşında beşikten çıkıp bazaya geçtiklerinde de de yün yatak yaptık hala yatıyorlar hiç sorun yaşamadık şimdide 3.ye hazırladık yün yatak mis gibi yatıyorlar vallahi ☺
annee27 Tugba_34 ayy kiz bende diyorum nasil sungerden oluyor 😂 korumalar sungerden oluyor canm o normal icin rahat olsun 😊
Adige3062 Miray_38 lateksya diye bi yerden aldik canim yorumlari cok iyi ama simdi esimle konusurken fark ettim yanlis yazmisim en alti sünger ortasi coco en üst lateks kilifida fermuarli pamuktan toplam 9 cm eni.
Kelebek1_ Tugba_34 ilk bir süre sünger yatak öneriliyor kemik gelişimi için sert bir zemin olması açısından iyice araştır veya doktoruna sor istersen yanlış bişey yapma ilerleyen süreçte yün kullanırsın bende öyle yapmayı düşünüyorum
Merveshah Tugba_34 imkanın varsa saf pamuktan yaptır canım en saglıklısı o yün yatak ve yorganlar agır oldugu icin bebegin solunumunu etkiliyormus diye duydum
Canselugr Tugba_34 yorganını yun olcak da yatagı sert olcak bende usur dıye yapıyım dedım dedım ama bısey koymuyacam. Sadece kucuk el yapımı battaniye sercem