Tugba_34 Sevgili anneleerr ben 1 ay sonra doğum yapcam beşiğin içindeki yatak bana sert geldi onun içine yünden bi yatak yapmak gerekir mi hem kışında sıcak tutar? Veya herhangi biseyden mesela pamuk elyaf falan ? Siz yaptirdiniz mii fikir bekliyorumm🤗
Aynurr16 Tugba_34 canım benimki kışın doğcak ben yünden kaynanama yaptırıyorum hem sıcak hemde sağlıklı 🌸
Selin17 Tugba_34 yün uzmanlar önermiyor ki.. allerjik durumu olacak sa ne olacak? Yün yelek hırka bile önermiyor bazen uzmanlar. Ben pamuktan alacağım
Tugba_34 Aynurr16 bizde öyle düsündükte bazı doktorlar önermiyo hem yumusak olmamasi gerekiyomus yattiği yerin hemde alerji olabilirmis o yuzden cok kararsız kaldım
Selin17 Aynurr16 yün sağlıklı değil canım. Yanlış bilgi 🤷🏻♀️ 5 yıl çocuk profesörünün yanında çalıştım çocuklara asla yün yatak önerilmez. Hatta allerjik bebeklere yün hırka, kazak giydirmeyin derdi
annee27 Ben yunden de yaptirdim yatak yorgan yastik ayni zamanda uyku setide aldi kayinvalidem bide besiginin yatagi olur duruma gore hangisini istersek onu kullaniriz 😊
Tugba_34 annee27 bizim uyku setini yikarken nevresimini falan söktükte içinde ne elyaf ne pamuk vardi sünger gibi bisey var icinde normal mi acaba sizinkide mi öyle
Tugba_34 Selin17 aynen bende öyle okudum internette falan aslında yatak sert olmasi gerekiyomus ama gelin görünki annemin içi rahat etmiyo 😂 cocuk bu sert yerde nasil yatcak diyo. Hicbisey yaptirmadan tek o yatakta mi yatmasi gerekiyo yoksa pamuk veya elyaf bisey yaptirmak gerekir mi
Tugba_34 Elifdoan aa öyle mi onu duymamistim yünden uzaklasinca acaba onu mu yaptirsam diye düsündümde bilmiyorum yoksa hicbisey yaptirmadan sadece o yataga mi yatirsam
Selin17 Tugba_34 canım normal beşiğin içine e-bebekten yatak alıcam ben.. ortapedik. Ben yatak yaptırmayı burda duydum benim ablamın 7 aylık oğlu var hiç duymadım yatak aldı o pamuklu
Elifdoan Tugba_34 sünger tarzı bişey de olur, benim ilk kızım da babynesti bile hiç sevmezdi ter içinde kalırdı oraya koyunca sonra wellsoft tarzı bişey aldım çok rahat etti. Reflü yatağı da olur ilk aylar içine
brcaky Sünger yatak önerdi doktorum wellmat tarzı ama aynısı ebebektede var onu aldık sonrasında bakıcam
Tugba_34 Selin17 bende hic duymadım annem dedide o yüzden arastırmalara girdim kafam karisti aslında normal yatagi var direk onda yatsinn o zaman
Tugba_34 Selin17 yatak zaten varda üstüne yatak yaptircakmis annem o yatak sertmis 🤦♀️ onun ustune yün mü elyaf mi pamuk mu diye arastiriyoruz 🙄
annee27 Tugba_34 allah allah sünger olani ilk defa duydum cnm bizim yorgan fln elyaf oyuzdn yün yaptrdm hatta ben bitanede kalin bisey olsun diye aslinda suan mobilya yastiklarina fln sünger parcalarini koyuyolarda uyku setinde ilk defa duydum valla
Imfromlastnight Sertliğine takılıyorsanız bebeğin zaten sert yatakta yatması gerekiyor:/ ama kalite ve sağlık olarak diyorsanız tabi başka
Tugba_34 Imfromlastnight evet bende sert olmasi gerekiyo diye okudum bazı yerlerde ama herkes cok farkli bisey diyo bazısı yün yaptirmis bazısı elyaf pamuk falan 🤷♀️
Imfromlastnight Tugba_34 yün yaz bebeğini mahveder zaten ki alerjik durumlar oluşturabilir. Ananem teyzem çok hapşırdığı için hasta olduğunu düşünüp hep yüne sarmış:) meğer yüneymiş alerjisi🤣 dikkat etmek lazım o ürünlerde
annee27 Tugba_34 yaa zaten tutupta pofuduk biaey yapmayacksnz sonucta en sagliklisi yün ince bitane yün yapin bebege zararida olmaz bn besigin yataginin ustunede ince yünden yine bi minder yaptrcam ince oldugu surece sknti olmaz kısında soguk olmaz bnm.annem yaptiklarina bunlari ince yaptrdn fln diye kizdi ama zaten dogalgazli ev ddm bide yataginin ustune yaptrrsam tamamdir