Merrcimek Size şunu söyliyim memoriala gidiyorum ikitest 1200 başka bir hastanede 36 tl aradaki farka bakın ya resmen sinir oldum. İkili testte neler yapılıyor?
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Merrcimek ben de yarin ikili test yaptircam. En fazla 10 15 dklik biseymis dediklerine gore. O kadar fiyat farki olmasi cok sacma.
Laurenkiz Merrcimek ben de acibadem e gidiyorum 1800₺ fiyat verdiler ama sisli etfalden gun aldim, ucretsiz yapacaklar😂 Perinatolog da var etfalde ama ben yine acibadem de kendi doktoruma gostericem sonuclari👍🏼
Merrcimek SenHepMercimekOlarakKalacaksin ikili testimi salı günü yaptırdım canım. Fiyat farkından dolayı acaba eksik mi yaptılar diye düşünüyordum. Resmen insan kazıklama ya
Merrcimek Sabrszanne3535 Teşekkür ederim canım. Valla 36 tl ye yapan dr da aynılarını yaptı. Resmen kazıklıyorlar 1200 vericektim boşu boşuna
Laurenkiz melekkarakann benim 12.haftama denk gelicek, bebegin gelisimine gore degisiyor sanirim, kimi 14 te kimi 11 de 🤷🏻♀️
DilekYldrm melekkarakann 11-14 arasi ama devlet hstanesinde 13 ü gecince yapmiyolar ben 13+1 de ozelde yaptirmistim
Hcrksk Merhaba ben Medicalpark İzmir de 2 gün önce 360 TL ye yaptırdım.Evet çok pahalı.Ancak dışarıdaki laboratuarlar 2 haftada sonuç veriyor Medical birkaç günde sonuç veriyor.sırf bu yüzden oraya yaptırdım.Ancak cidden çok pahalı
Merrcimek Hcrksk Yok canım ya salı yaptırdım bugün sonucum çıktı. Belki devlette geç çıkabilir onu bilmiyorum. Özel hastanede 36 tl ye yaptırdım
BusraG Bende kolan hastanesine gidiyorum ikili taramaya 340 ayrıntılı ultrasona 140 tl dediler bende devlet hastanesinde yaptırdım ücretsiz 1 hafta içinde de sonuç çıkıcar dendi
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Merrcimek cinsiyet tahmininde bulundu mu doktor? Bize erkek gbi gozukuyor dedi.