Ayselice Kizlar kusuruma bakmayin doktoru aradi bakmadi bende bide buraya sorim dedim, az once toilete peceteye kahverengi leke gordum sonra bida sildim gene vardi ama ufak leke degil yani.
Prenses39 Ayselice rengi açık kırmızı olursa sorun var denektir diye biliyorum ama yine de doktora sor
Nurrrr-00 Ayselice canm panikleme. Benmde 3 gün önce kahverengiydi sonra kırmızı aktı ama korkma senin de kırmızı akacak diye bişey yok. Kahverengi lekeden bişey olmuyo. Birikmiş kan oluyo diyo doktorlar. Kırmızı leke daha riskli evet ama onun bile Allah izin verirse tedavisi var geçiyo.
BusraVeli Ayselice Her kanama korkutuyor insanı tabi ama kahverengi kanama bazen olabiliyor yine de gidip bebegine bakma şansın varsa bir bak bebeğine için rahatlasın genelde kahverengi lekelenmeler olabiliyor ama benim 11. Haftama kadar olmuştu
Ayselice Prenses39 Nurrrr-00 67380ipek BusraVeli Alyali Deletedmom281 kitapkurdu Kizlar inanarmisiniz doktoru aradim dusuk tehlikesi olsa bile elimizden bisey gelmez dedi engel olamayiz dedi ben yurtdisinda kaliyorum oglumdada leke gelmis kahverengi gitmistim bisey yoktu bunda emin olamadim carsamba gel dedi doktor.
Alyali Yinede dr gitmelisin benimde basima geldi düsük tehlikesi atlattim progesteron fitil aldım gecti ilk 3 ay ilişki yasaktı sen yine git baktır için rahat eder canım 🌸
Deletedmom281 Ayselice 🏕Kanamanın her türlüsü korkutucudur doktorunuzla iletişime geçin hemen. Allah korusun Belki düşük yapıyorsunuzdur bilemeyiz 🤷♀️ 🥀Mercimek tanesi kadar kahverengi leke ile koştur koştur hastaneye gitmiştik ve 4.5 aylık oğlumun kalbinin durduğunu öğrenmiştik
kitapkurdu Ayselice kimseyi dinleme hemen doktora git. Benim de o haftada olmuştu düşük tehlikem vardı. Progestana başlatmıştı doktor.
Alyali Ayselice bende yurtdışındayım canım hemen hastaneye gitmiştim ağlaya ağlaya direk hastaneye git sen progesteron verir bişey olmaz