Aays Toz deterjanlar makıne bozuyormus ve kalıntı bırakıyormuş. Sıvı deterjan olarak green clean baby, incia, minoris nasıl acaba temızleme gücü iyimi? bir de biberon temızleyıcı olarak öneriniz nedir
Selin17 Aays uzmanlar hacı Şakir’in toz deterjanını öneriyor, bende Allah nasip ederse onu kullanmayı planlıyorum 🤲🏼
Mihre Aays İstediği kadar doğal olsun sıvı dererjanlar çamaşırda koku bırakabiliyor,arınması daha zor. Ben hacı şakir granül kullanıyorum,anti alerjik,parfümsüz.
Mihrimah41 Aays canım minoris kullanıyorum 2 senedir. Renkleri canlı tutuyo hiç soldurmadı ve düşük sıcaklıkta bile yıkasan sorun olmuyo ayrıca ultra konsantre olduğu için çok uzun süre gidiyo. Leke çıkartma konusunda elbette ki içinde güçlü kimyasal olmadığı için direkt çıkarmıyo ki çok normal. Hacı şakiri önerenler olmuş bi kere yahudi malı boşuna onlara para kazandırma ve içeriği temiz değil. Sıvı deterjan kalıntı da bırakmıyo için rahat olur. Kakalı çamaşırları beyaz sabunla çitileyip atıyorum. Ek gıda lekelerine de baby me nin leke çıkartıcısını kullanıyorum. Bebeklerimizin sağlığı için az uğraşıcaz yapcak bşy yok 😁
Aays Bnugvrk minoris leke çıkarmıyor dıyorlar ama tereddütlüyüm biraz. bir de leke cıkarıcı ve bıberon temızleyıcısını kullandınız mı nasıl
Selin17 Aays makinayı tıkasa uzmanlar önermez canım.. ben kullanan arkadaşlarımdan hiç duymadım öyle bir şey
Aays Mihrimah41 hacı sakırın ıceriği iyi değilmiş doğru, ozaman minorisi bi deneyım bakalım. onun leke cıkarıcı ve emzık,biberon temızleyıcısı de var onları kullandınız mı ıyıyse hepsını alayım en ıyısı hem ındırımde varmıs.
Henza Aays ben sıveno kullandım cok guzel leke cıkarıyordu fakat bazı lekeler ıstesemde cıkmadıgı ıcın vanısh oxı kullanıyordum