Nulu Güzel hamişler güzel anlam taşıyan kısa isim önerileri alabilirmiyim? Hira, Miray gibi ş ç ğ içermeyen isimler fikir olsun hepimize
damlaikan Bi kaç anlamı var ama hepsi aynı gibi elma gibi kırmızı yanaklı güzel demek eski Türkçe de bi kız ismi kırmızı elma demekmiş bide yüce Türk milletinin ulu Ülkü’sü kızıl elmanın adıdır
Bilge35 damlaikan ve elma yanaklı güzel kız demek. Doğu Türkistanın şafak yıldızıdır almıla. Aslı almıla . Ben de kızım olursa almıla koymak istiyorum. Nihal atsızın bozkurtların ölümü adlı kitabı oku derim annesi. Kızının nasıl bir yiğit Türk kızı olduğunu öğren ..💕
damlaikan Bilge35 ayy canım mutlaka okuyacağım babası polis olunca biz de böyle koyduk kulağa da hoş geliyor ama senin yazdığın anlamları daha hoş geldi bana ❤❤
Bilge35 damlaikan Allah analı babalı büyütsün eşini de esirgesin Rabbim canım. Çok güzel bi isim .. ama aslı almıla almila değil aklında bulunsun. Ben almıla yazdırıp kimliğe almila derdim😅
Zuhalzuzu Nulu benimde bi kizim olacak insallah.bizde daha karar vermedik isim konusunda.Elisa ismini cok begeniyorum.listeye ekledim.hayirlisi insallah.
Juniormum Nulu bende elisa istiyorum anlamı da güzel Allah’ın vaadi, cennet kapısında bekleyen meleğin ismi gibi anlamları var
Tugbaaa Nulu eflin farsca bir kelime anlami cennet kapisi turkcede pek bi anlami yok arapcada oyle kararsizim o yuzden