_mucizem_ Mom9272 aaaaa bebiş aşağı iniyor kanala 😍 heyooo geliyor beybiler 👼🏼 Benim bayağı oldu düşeli ama benim yaramaz oyun oynuyor 🤭
Akg Kubrasnyrt onlar ilk bebek hareketleri diye geçiyor. Daha sonradan balık yüzüyor gibi olacak şimdilik kalp atımı seyrime gibi olur
_mucizem_ Mom9272 öyle kuzum devamlı sıkışık hissediyorum 1 damla Bİle gelmiyor çoğu zaman. Altıma çiş yapacakmış gibi hissediyorum ama 😂🙈 en zoru da bu sanırım 😂
_mucizem_ Lamia65 bikini bölgesinde ilk hareketleri pıt pıt atma şeklinde hissediliyor ben de ilk 16 17. Haftalarımda aynı şekilde hissetmeye başlamıştım 🥰🙈
drn5410 Mom9272 ananem de bana dedi karnın düşmüş yola girmiş o bayramı beklemeyecek dikkat et kendine dedi ama 🤭 36 olduk bugün 😅
_mucizem_ Mom9272 geçen gün 10 15 dk çıkmadım kocama diyorum ki 3 kere üst üste çiş yaptım devamlı gitmeyim diye dedim 😂 o da iyice delirdin diyor 😂🤭
_mucizem_ Mom9272 bak bu benim 1 hafta önce felan şimdi oturunca karnım bacaklarımda tamamen 😂 mideden 1 karış boşluk var bebeğe kadar 🙈
_mucizem_ Mom9272 çok şükür çatlamadım canım 🙈 her gün güreşe çıkarcasına yağlanınca 🤭😂 sende var mi ?
Aslisah Kubrasnyrt canım bende de oluyordu doktora sordum bebeğin hıçkırdığı söyledi. Doğduktan sonra Emme refleksine katkıda bulunuyormuş😊
Busimss Kubrasnyrt bebeğinin hareketleri yavaştan olsbişir canım bende 17.hagtada su dalgası gibi hissetmiştim ilk ☺️
Mom9272 _mucizem_ bende hiç çatlamadım cnım hiçbşeyde sürmedim bakalm bu haftada çatlamassam bidaha çatlamam🤣