Mervyksl Karnıma anı ağrı giriyo baya sancılı bi ağrı. Sizce bu normal mi ? İlk hamileliğim tecrubesizim. Aceba birşey mi oluyor ? 🙄
Sibella08 Mervyksl Benim ağrılarım geçti de aşırı baş dönmesi başladı sersem gibiyim bütün gün 5. Haftamdayım ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştım yaşayan varmı acaba 🤔🤔
sue92 Normal👍🏻 8. Haftamdayım hala o ağrılar devam. Yorulunca, sabahları ve geceleri daha yoğun hissediyorum hatta.
Mervyksl Sibella08 bende şu an böyle şeyler yok. Ben bu gün 5 haftalık oldum. Tabi takvime göre hesapliyorum. Belki daha ileridir ya da daha geridir.
Mervyksl Ruzgarperisi benim de midem bi garip. Sanki midemde birşey var d asurekli bir rahatsızlık ve idrara çıkma hissi var.
Sevgi_dmrc Aynı rahatsızlıkları bende yaşıyorum kaşık ağrılarımız rahim genişlediği için oluyor Çok sık idrara çıkıyorum benimki kaç hafta bilmiyorum ama doktor kese oluşmamış dedi daha sizin kaçıncı haftada oluştu
Mervyksl Sevgi_dmrc Sevgi_dmrc ben daha doktora gitmedim. Dün öğrendim hamile olduğumu. Onumuzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum.
Mervyksl Sibella08 olabilir. Tansiyon düşüklüğü de yapabilir. Arada bana da oluyor. Tuzlu ayran için öyle olunca geçiyor
Mervyksl Sibella08 güzel haberler alırsınız inşallah 🤗 bende bi an evvel gitmek istiyorum ama biraz daha bekleyeyim dedim.kalp atışları kaçıncı haftada duyuluyor ?