Merhaba güzel anneler ve anne adayları☺️
hamileliğimi 2. ayımdan son günüme kadar mide bulantısıyla geçirdim 6. Ayıma kadar çalıştım virüsten dolayı idari izine ayrılmıştım 6. Aydan sonra ağırlaşmalar,ağrılar,sancılar,mide yanmaları,ödemler başladı başından beri sezeryan doğum istiyordum panik atağım vardı doktorumla görüştüm ve 2 temmuz gününe isteğe bağlı sezeryan günümüzü aldık🥰 ama benim minik kuşum 6 gün önceden gelmek istedi 25 haziran gecesi eşimle birlikte olmuştuk başından beri hiç sorun olmamıştı ilişki o gece banyodan sonra aşırı derecede ağrılarım oldu normal ağrılardan çok farklıydı belimde ağrıyordu aynı zamanda dedim ben bu akşam galiba doğurucam🤲 Sabaha kadar uyuyamadım sabah erkenden hastaneme doktoruma gittim doktorum ameliyattaydı onu beklerken nst çekileyim dedim ama hemşire bilgi veremem doktor hanıma gösterin o söyleyecektir dedi doktora çıktığımda doğum sancısı bu direk yatışını yapmamız lazım dedi sezeryan olacağım için açıklığıma baktırmadım hazırlığımı yapıp gelmem gerek dedim ve hazırlığımı yaptım 27 haziran sabah 08:45 de genel anestezi sezeryan doğum ile kızıma kavuştum çok şükür💓 boşa korkmuşum boşa büyütmüşüm gözümde ben hiç ameliyat olmadığım için aşırı panik yaptım ama inanın boşa yapmışım uyandığımda odamda buldum kendimi kızımı göğüsüme vermiş emziriyolardı ablam ve kayınvalidem demiyicem annem😍 o kadar güzeldiki kızıma resmen aşık oldum o an bütün ağrılarım gitti herşeyi unuttum sezeryan mis gibi birşeymiş Allahıma şükürler olsun iyikide sezeryan olmuşum 1. Günü evet biraz zorlandım ama dayanılamayacak şekilde değil karnıma bastırdılar 3 defa ama o anlık birşey herşey geçiyor ilk yürüyüş biraz zor yanmalı ve ağrılı dimdik durdum ve hep yürüdüm ilk gün sabaha kadar yürüdüm kayısı hoşafı içtim ve sabahında gaza çıktım ve tek başıma üstümü giyindim lavaboya gittim bebeğimi tek başıma emzirdim ve sabah saat 12 de taburcu etti doktorum beni ikimizde iyiydik❤️ Kızlar sizi sezeryan hakkında korkutan insanlara asla inanmayın herkesin bünyesi farklı tabiki ama dayanılamaycak hiç birşey yok şuan 3. Günümüz ve ağrı kesiciye bile gerek duymuyorum çok şükür sütümüzde iyi sayılır sürekli sürekli emziriyorum ve emzirdikçe kendimi daha iyi hissediyorum banyomu tek başıma yaptım gece kızıma tek başıma bakabiliyorum yeterki kendinizd güvenin ve yapıcam diyin onun kokusunu duyduğunuz anda herşey gelip geçiyor yine olsa yine yaparım sezeryan doğumu çünkü çok güzeldi şimdi evdeyiz ve minik kuşum uyurken yazdım size bunları soracağınız ne varsa cevaplamaya hazırım hepinizi kucak dolusu sevgimle öpüyorummm..🥰💞🤲🌸🎈🎀🧸🤱🏼🙈💓💞💓💞💓😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Sabitlermisiniz 😍@NaimeYilmaz