Merhaba anneler korkuyla ve heyecanla beklediğim ikinci yavruma kavuştum zor da olsa 22 Haziran akşam saat 23:00 de kızımı uyutmak için tam kalktım bir anda suyumun boşaldığını farkettim ama baya seri şekilde geliyordu hemen anneme seslendim yavaş yavaş hazırlanmaya başladım gittim duşumu aldım kızıma kardeşinin artık geliyor olacağını söyledim çantaları arabaya yerleştirdik ve hastane yoluna düştük doğumhaneye girince çıkamayacagımı biliyordum ilkinde de öyle olmuştu ama ben çok korkuyordum beni nst ye bağladılar lama yaptılar sancımın gelmesi beklendi sabah 05:00 de sancılarım başladı başlayan sancılarla beraber inanılmaz mide bulantısı sabah 09:00 da daha da şiddetlendi açılmam 6 cm olmuştu gitgide daha da artan sancımla beraber ıkınmaya başladım artık geliyor dediler ama benim gücüm bitti resmen ıkınma nasıl olur unuttum ıkınamıyordum doktor böyle giderse doğuramayacagımı iki saat daha sancı çek boşuna diye beni ateşlemeye çalıştı ama gerçekten takatim kalmadı ıkınamıyordum artık saat 10:20 çatala çıktım ıkınmaya devam ettim ama çok zayıf gelmiyordu bir türlü gerçekten doktor olmasaydı belki de doğuramayacaktım bir yudum su istedim güç almak için vermediler doktorun karnıma üç kez bastırması ile birlikte minik yavrum doğmuştu sağsalim çok şükür ona kavuşmuştum ama bu sefer gerçekten ben doğurmadım resmen doğurtuldum. Biraz uzun oldu galiba kusura bakmayın bebeğim yarın 1haftalık iyiyiz çok şükür dikişlerim oldu zorladı hemde çok ama şimdi bugünüme binlerce şükür Allah kimseyi bu yolda koymasın 🙏