Leylaaa38 Merhabalar kızlar💓 Kayseri de bana iyi bir kadın doğum doktoru önerebilirmisiniz (kadın olursa daha iyi olur)? Şimdiden teşekkürler 🙏🏼
Umay1345 Leylaaa38 merhaba ben çok zorluk çektim Baya sıkıntı yaşadım doktorlar tarafından ama şimdi çok iyi bir doktor buldum yani gerçekten çok iyi bi doktor ilgili tekden hastanesinde fiyatı gayet uygun
Edizinannesii Leylaaa38 erciyes hastanesi zerrin avul canım muayene fiyatı normali 165 lira sendika varsa 135 e düşüyor doğumda 3000 tl ama sendikayla oda 2600 e kadar düşüyor
Mirarya Merhaba acıbadem elif çınar çok harika bir doktor tavsiye ederim ama acıbadem malesef biraz pahali
Umay1345 Leylaaa38 Özlem katırcı 135 TL normalde sigorta vs. Bi yerden yararlanmasanız 170 TL bizde de yok sigorta yani devletten yaralanmıyoruz ama anne adayı olduğum için 135 TL oluyor doğumda 2.500 normal veya sezeryan sabit fiyat
esmagok Kadın değil ama erciyes hastanesi rakip turan çok iyi.yeni doğum yaptım zor bir doğum oldu bebeğimi kurtardı hem de başından beri kontrollerime ona gittim ilgi alaka olarak da çok iyi bir doktor tavsiye ederim
Yarenrima Edizinannesii ben de size katılıyorum zerrin hanım ı tavsiye ederim. Benim 2.gebeliğim ilkinde de ona gitmiştim doğum sırasında beni o kadar güzel yönlendirdi ve o kadar güven verdi ki ikincide de onu tercih ettim. Benim kuzenlerim Sivas tan ona geliyorlar. Ailemizin seda sayan ı diye bilirim hepimizi çatır çatır doğurttu🤭
Jrhemki Bende Ayşe Yılmazsoy’a gidiyorum Erciyes Hastanesinde çok memnunum muayenesi 145 lira mı neydi
Edizinannesii Yarenrima ahaha maşallah ne mutlu ben daha önce başka bi doktora gidiyordum ama zerrin hanımı çok tavsiye ettiler bakalım insallah benim 1. eğer 2. miz olursa ona da tercih ederim 🤗🤗🥰
Kasimannesi_ Leylaaa38 canım 180 tl veriyorum ben ama cok ilgili mesela asla tahlilleri burda yaptır demez boşuna ücret verme devlette yaptır sonucu bana getirirsin der yani memnun kalırsın