Yildizzb04 Arkadaşlar en son 24 Mayıs’ta adet oldum ve 33 günde bir adet oluyorum ve hala olmadım acaba hamilemiyim dua edin inşallah hamileyimdir 🤗 3 temmuz doğum günüm eşime hamilelik haberi vermek istiyorum
Dilara8228 Yildizzb04 Benimde 16 mayıs sat bugunle beraber 12 gun gecikme oldu daha test yapamdim bilemiyorum insalah vardır 😊
Yildizzb04 Alisa_ inşallah ablam vardır inşallah hamileyimdir eşim ayın 1 ine kadar bekle dedi bakalım o zamana kadar ne olcak bu yandan test yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye
Yildizzb04 Dilara8228 ay inşallah vardır rabbim yüzünü güldürüyor eşim ayın 1 ine kadar bekle diyo ama korkuyorum adet olcam yada negatif çıkar diye
Alisa_ Yildizzb04 İnsallah kuzum benim, dua edicem)) Sakin korkma)) Dunyanin sonu degil) Bu ay olmasa bile sonraki ay olur) ama Umarim gerek kalmaz bi kac gune guzel haberini bekliyoruz)))
Dilara8228 Yildizzb04 idrara çok çıkıyorum uykum ve yorgunluk cok fazla var sağ kasiklarima sanci giriyor
beklenenaannaaa Merhaba, ben adet günüm geldiğinde, adet kanamam olmayınca o ilk gün test yaptım 😊 yani adetim sadece bir kaç saat geçirmişti. Bence test alıp yapabilirsin, sağlıkla bu güzel haberi almanı diliyorum.