Anneolacagimben Sevgili anneler 29 haftalık hamileyim bebeğin hareketleri çok aşağıda hissediyorum idrar tormasinin oralarda sanki erken doğum riski mi yoksa normal mi birde hareketleri yavaşladı sanki
Meriwa Anneolacagimben doktoruna gidince sor cnm ama 29 dan sonra dönmeye başlıyorlar vajinaya baskı hissediyorsun benimde öyleydi 33 deyim biraz daha azaldı ama
Zehra2604 Anneolacagimben 30. Haftamda benimde aşağıdaydı, ters dönmüş dedi doktor, ama normalmiş korkulacak birşey yokmuş
Yaseminturan_ Anneolacagimben merhaba kontrole gidin muhakkak ben 29.haftamda yaptım dogumu coz zor seyler yasadım yaşadık 54 gün küvozde kaldı miniğim. Dikkat edin kendinize
Symbol Benimde öyleydi canım asagiya baskı yapıyor normal ama sen yinede doktoruna sor bence en güzel bilgiyi o işler sana 😊
Anneolacagimben Yaseminturan_ Rabbim sağlık versin bende korkuyorum Çarşamba kontrol var gidince sorayım sizin erken doğum sebebi neydi
Bsrlmnemr Yaseminturan_ belirtiler var mıydı? Bende 29 haftalığım bebeğin hareketleri azaldı gibi geliyor korkuyorum. 27. Haftada baş aşağı dönmüştü
anilece Ben de sizin gibi sürekli aşağıda pıtı pıtı hissediyorum. Doktorum ayaklarının aşağıda olduğu için öyle hissettiğimi söyledi. Bebeğin vajina mesafesi ve vjina açıkığı önemliymiş tabi ki. Doktorunuza sorarsınız, pozisyonu ve mesafesi önemli…
Yaseminturan_ Anneolacagimben inanın anlamış değiliz her sey yolundaydı bir gün öncesinde enfeksiyon var dendi ama ciddi değildi sözde sonrası 6 cm ile doguma alınmam.
DilanDag Anneolacagimben bende öyleyim 26+4 teyiz idrar yolu enfeksiyonu var oyuzden oluyor dedi doktor
Bsrlmnemr Anneolacagimben 29 haftalığım hareketleri aşağıda hissetmiyorum ama daha aşağı inmiş gibi geliyor, tekmeleri midemin orda değilde biraz daha aşağısında hissediyorum bende bugün korktum. 😐 Birde 2 gündür benimde bebeğimin hareketleri azaldı gibi geliyor hareket ediyor ama eskisi gibi hareketli değil
Kuzeymasal Anneolacagimben ben gittim bu sebeble. Cocuk aşağıya o kadar inmiş mi yüzünü göremedi. İlaç başladı. Kim ne derse desin doktora sor ve bekleme
Anneolacagimben Kuzeymasal bende gittim şükür ayaklari oradaymış ama benim bebek çok az hareket ediyor 30 haftalik olmasinaa rağmen size nasıl bir ilaç başladı progesteron baştan beri kullanıyorum
Bsrlmnemr Kuzeymasal ben de herhangi bir sebep yokken normal kontrolde fark edildi bebek baş aşağı dönmüştü 27 haftalıktm o zaman baya aşağıda yüzünü göremiyorum dedi ama başka bişi demedi sizin doktorunuz ne gibi ilaç verdi ki