Minigin_Annesi06 Merhaba arkadaşlar. 13 haftalik hamileyim. 5 haftalikken tiroit degerim 6 çıktı bir buçuk ay tiroit ilaci kullandim. Degerim şuan 1.11 sizce ilaca devam etmeliyim. Benim gibi olupta ilaci birakan oldu mu veya devam eden ?
Girlpowerbabe Minigin_Annesi06 her ay tahlillerinizi yaptırın doktorun karar vereceği bir şey burdan bir cevap bulacağınızı sanmıyorum ben de hamile olduğumu öğrendiğimde 4 küsürdü ilaç kullanmaya başladım 1 hafta sonra 1 küsürlere düştü
Mirarya Minigin_Annesi06 buna dr karar verir sakin bırakmayın o ilaçi almak daha mühim almazsanız sorun çıkar alırsanız değil zaten gebelik sonrası geçecek çoğu kadın gibi kafaniza göre bırakmayın ilacı düzenli ve hergun aynı vakit aç karna sabah erken alın
Deletedmom272 Minigin_Annesi06 ilac kullandigin icin dustu. Kullanmazsan artacaktir muhtemelen. Doktor birak demeden sakin birakma
Selin17 Minigin_Annesi06 benim ilk öğrendiğimde 41 di canım.. ilaç kullandım 1 ay sonra 1.20 oldu.. doktor 1 hafta ilacı keselim dedi şuan kestim bekliyorum, tekrar tahlil baktırıcam eğer yükselirse ilacı kullanmaya devam edeceğim 🤲🏼
Selin17 Nezosikra evet canım bildiğin 41 di çok yüksekti troid ultrasonu yaptırdım çok şükür normal bir şey çıkmadı.. şuan 1,20
Nezosikra Selin17 hamileyken mi oyle çıkmıştı yanlis anlama canim bendede troid sorunu var 29 lardaydi benimki beni kürtaj ettiler ondan soruyorum
Selin17 Nezosikra canım gebelikte çıktı benimde şimdi 17+2 hamileyim.. doktor senin troidn aynı bebeğin ki ayrı çocuğu etkilemez her söylenine inanmayın dedi 🙏🏽 Benim de bir kürtajım var canım kalbi durmuştu 8 haftalık 😤
NGfairytale Minigin_Annesi06 evet zayif ilac dozu ile devam etmelisiniz . Ilac kullanmadigimiz surece oldugunun 2 ya 3 katina cika biliyor. Ben de trioid hastasiyim benim ilk bebegin dushdu bu yizde tedavi aldim shimdi de 7 haf. hamileyim cok sukur simdi norman degerlerde
NGfairytale 41 neki canlarim benimki >100 idi. Ilac kullaniuorum demin de yazdigim gibi simdi normada
BusraVeli Minigin_Annesi06 Ben 39 haftaliğım su ana kadar hep devam ettim şimdi ilacım bitti almaya fırsatım olmadı
Nezosikra Selin17 benimde 2 kürtaj düşük canım 2 de kzim var suan 3 üncü kizima hamileyim 18+3 günlük ama bana bütün doktorlar ilk 6 ay bebeğin troid bezi oluşmadığı için anneden aldığını söylediler ve ben hep troid yüzünden kürtaj oldum malesef
Mom10 Minigin_Annesi06 benden ince bi cok arkadasimiz cevap vermis ama bende eklemek istedim tiroidin hamilelik doneminde ne kadsr onemli oldugunu bilmeniz gerekiyor her seyin yolunda gitmesi icin en buyuk etkenlerden biri bebegin gelisimi birazda buna bagli. Bende tiroit ilaci kullaniyorum hamileligimin basindan beri ve doguma kadar devam etmem gerektigini soyledi doktorum kan tahlilleri ile dozajina karar veriliyor. Bence bizden fikir almadan ince doktorunuzla detayli gorusmenizi oneririm cunku ilaclari kafamiza gore kullanip kafamiza gore birakamayiz😊
Minigin_Annesi06 Mom10 Carsamba gunu randevum var zaten doktor ne derse onu yapicam bakalim devam mi ettirecek yoksa biraktiracak mi bilmiyorum 🤷♀️🤗
Gl1456 Minigin_Annesi06 Bir süredir bende de ilaç kullanıyorum. Her hafta test yapıyor doktor. Bu hafta 0,09 çıktı. Sen kaç mg ilaç içiyorsun
Esmamm3457 Minigin_Annesi06 bende sizin gibiydim fakat tekrar düşme ihtimali olduğu için ilacı doğurama kadar içiyorum sizinde öyle olur büyük ihtimalle