Deletedmom337 Hlyyldz umarim yavrunabisey olmaz iyilesir hemen ya bence herkes bebekler icin ilk yardim videolari izlemeli yanlis müdahale daha beter eder youtubede var herkes acip izlesin
Balance Hlyyldz ayy cok sevindim dahada iyi haberler alirsin insallahh sabahtan beri bakiyorum bi gelisme varmi diye cok cok sevindim okuyunca 😊
Umudum2006 Hlyyldz Çok şükür senin adına çok sevindim hemen bir kan akıt çocuğunun hayrına acil şifalar canım 🙏
Hlyyldz Oyle sukurler olsun rabbime dualarla sifa buldu elimden o geldi bitek rabbim tekrar yasatmasin herkes ogrnsn ilk yardim saniyesi onemli cunku rabbim korusun
Hlyyldz Masaltugba bi iki gun daha uyutcaklar tedbir icin bide yinede emar cekeceklermis son bi kac snra uyandircaklarmis 🙏
ebrareylul3227 Hlyyldz Rabbim şifa versin inşallah canım. Çok üzüldüm insllah tez zamanda iyi haberini veririsinin bize insllah
Gldn7 Hlyyldz rabbim evladını bagıslasın inşallah saglıkla sıhatle evine gelsin yavrucak allahım güzel uzun ömürler nasip etsin canım kardeşim 💕🤲
Gldn7 Hlyyldz hamdolsun allah bagıslasın inşallah saglıka gelsin evinize yavrunz allah size bagıslası cocugunuz kurtulduğu için bi ihtiyaç sahibine yardımda bulunun bizim büyükler böyle yapardı allah razı için verirlerdi
SekerMerve Hlyyldz canım tez zamanda iyileşir inşallah. Rabbim şafii ismiyle şifa nasip etsin son durum ne bize yaz ara ara
BusraVeli Hlyyldz Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyi olur yavrunuz rabbim evladınızı size bağışlasın🙏
kar_kristali Hlyyldz o kadar sevindim anlatamam haberi okuduğumdan beri aklımdasın ve aklıma geldikçe dua ettim. Allah kimseyi evladının veya ailesinin sağlığıyla sınamasın inş çıkar sağlıcakla yavrum
Hlyyldz kar_kristali amin rabbim dusmanima dahi yasatmasin cok zorrr lutfen dikkatli olun bisey yer icerlerken suan hayatimdan erik cikti artik asla yememde yedirememde sanirim
Masaltugba Hlyyldz Allahım acil şifalar versin namaza kalktım. Dularımızdasın. Nolur bizi habersiz bırakma