Hlyyldz geçmiş olsun canım.. Bencede hastane ortamından etkilenmiştir korkan Bi çocukmuş zaten daha çok etkilenmiştir uyandığında yavrum…hala hortumla mı besleniyor merak ettim…ağızdan yiyemiyormu..bende doğum yaptım happy mom a pek girmiyorum aslında ama oğlunu merak ettiğim için girdim..
Kızım erken doğdu pirametüre 1 hafta hastanede kaldım 35 haftalık..yanında refakatcı olduğum süre zarfında ağzında hortum vardı bebeğimin sütümü sağıp hortumla şırıngayla vermemi söylediler…kendim emzirmek istedim direk midesine gittiği için tat bile alamaz diye düşünüp kahroluyorum.. 2 gün geçtikten sonra şırıngayla ağızdan deniyeceğiz dediler çok mutlu oldum.. Baktım bebeğim cop cop şırıngayı emiyor hemen hemşireye söyleyince hortumu çıkardı emzireyimmi dedim izin vermedi aşama aşama olacak dedi şırıngayla devam.. Ben inanıyordum ki bebeğim göğsümü tutacak hemşire odadan çıkınca emzirmeye başladım ilk dakikalar tutmadı ama emmeye başladı hamdolsun.. Diğer refakat eden annelerden bebeği beslenemediği için uzun süre hastanede kalanı duydum.. Belki hemşireyi dinlemedim ama doktor geldiğinde emzirdiğimi duyunca direk taburcu etti.. Bunu anlatmamdaki sebep inancını yitirme canım büyük insan bile uzun süre yoğun bakımda uyutuldığunda ve eli kolu bağlı olduğunda korkuyor.. Kaldı ki küçücük çocuk korkmasın.. Ben inanıyorum oğlun düzelecek inş.. Ona hasta gibi davranmayın hastalık psikolojisine girmesin..inş güzel ve hayırlı haberlerini alırız.. Doğumda yapmışsın hayırlı olsun rabbim kucağında koysun evet zor oğlunla ilgilenmek helede bebiş varken rabbim sabrını ve gücünü arttırsın…merak etme inan ve rabbine güven.. Herşey çok güzel olacak inş