tubaa34 Rabbim Şafi ismiyle Şifa versin inşallah, yavrunu sana bağışlasın. Çok geçmiş olsun, dualarım seninle😔🙏🏻
Hlyyldz akenginesmanur arkadaslar eymenin durumu suan hala ayni yerde sevk icin ugrasiyoruz cunku sebebini bilmiyolar kasilmanin cocugum hala uyutuluyor kendinde degilmis bide ms hastalarina falan takilan pompa tedavisinden bahsettiler iyice delirdik biz bu nedenle bugun iyice konuscak esim cunku omurikte hasar olmayan cocukta bi cihaz olmasi normal gelmiyor bana bakalim bugun neler olcak gorucez yavrum 15 gunu gecti hala gelismede yok sonucta yok
Gamzemesee Hlyyldz ayyy bi anlik dalgnlik ihmal belkide gercekten cook uzuldum benim kizim 1 yasinda erigi cok sever bende cahillikten ama yer ya dye hep tum veririm elin su an icime sizi dustu rabbim evladnzi sag salim size bagslasn insallah gercekten zor bi durum
Liva90 Hlyyldz dualarım sizinle, her gün girip bakıyorum posta gelişmelerden bizide haberdar edin sağ salim şifa içinde çıkar inşallah hastaneden
Hlyyldz Alpelin hals yanit bekliyoruz bizde bugun bakalim ne diycekler kafayi yememek elde degil sebepde yok beyin temiz ksilma nedenini cozemiyolar sorun o
Hlyyldz Darkgod bugun ilac dozunu yukselttik biraz azaldi kasilma ama yan etkisi uyku yapti dozunu ayarlamaya calisiyoruz demis bide verilen raporlarsa hepsinde anlamli bakis yok algilr kapali yaziyor beynimiz allak bullak oldu yine sevk isini hal bekliyoruz yine sonuc yok herzamanki gbi 😞😞
Deniizzz Hlyyldz bebeğiniz nasıl peki 🥺 içinizi ferah tutun Allah isterse herşey tersine döner rabbim en güzel mucizelerini en karanlık zamanlarda gösterirmiş yeter ki biz umudumuzu Allah’a bağlayalım. Herşey güzel olacak inşallah.
Hlyyldz Deniizzz hala sevk icin ugrasiyoruz 112 ye sozu gecen birini bulmaya calisiyrz cnku hala net bilgi vermiyolar ne sorun var bilmiyolar ama paso ilac deniyolar yarin baska bi ilac dha deniyceklermis kafayi yedircekler bize elimiz kolumuz bagli rabbimden bi umud baska bisey yok malesef😞😞