Hlyyldz sizden de razı olsun Allah.. Rabbimizin en sevdiğim kulum dediği peygamberimizin 6 çocuğu vefat etmiştir. Allah size bu derdi sıkıntıyı sizi kendine çekmek için vermiştir yada daha hayırlı güzel günler nasip edeceği için ‘Rabbin seni terk etmedi, sana darılmadı da’ dura suresi 3. Ayet. Bunları kendinizi suçlamayın diye yazıyorum benim de evladım vefat etti. 3 günlük bebekti daha. Hiçbir suçunuz olmasa bile annelik duygusu herşey farklı olabilir miydi diyor insan, demeyin. bu kaderi değiştirmeye ne sizin nede evladınızın gücü yetmezdi. 2 ay önce abimi bilinci kapalı bir şekilde acile götürdük son evre kanser hastası sabaha çıkmaz dediler çoklu organ yetmezliğine girmişti beyindeki kitle omuriliği sarmıştı böbrekleri iflas etti diyalize bağlı kaldı beyin fonksiyonları kayboldu mama ile beslediler ng den mide besin kabul etmiyordu. 30 gün bilinci kapalı ölü gibiydi 25 kg verdi yatak bakımı anlattılar artık evde kendiniz bakın dediler ama 3 gün içinde bütün organları tekrar işlevlerini yerine getirir hale geldi Şimdi evinde yürüyor yemek yiyor geziyor herkes şaşkın. Allah ol der olur ötesi Yok. Sakın ümidinizi yitirmeyin daha hiçbirşey bitmedi. Dua edin ve hayırlısını isteyin rabbimizden şüphesiz bizim için hayırlı olanı yaradan bizden daha iyi bilir. İmtihan dünyasındayız elbette dara düşeceğiz nolur neden niçin demeyin bizde Eymen için , sizin için ve karnınızdaki minik kalp İçin dua ediyoruz. İçinizi ferah tutun inanıyorum ki rabbim size evladınızı bağışlayacak bu günleri de unutacaksınız.