Berfin_kycn Hulyafuat 35+6 yız ve sancılarım kasık ağrılarm bel ağrılarm arttı 🤷♀️sanki doğuracm gibi hissediyorum rahmime bıçak saplanıyor hissi giriyor birde bakalım 🤷♀️❣️nasıl geçecek
Merveee07 Ipeku sağlıklı olsunlarda canım gerisi önemli değil bizimde baba minyon ben biraz uzun boylu filanim doktor diyor anneye çekmiş 😂
Sedoss2361 tugbats Aynen benimde😣 yürüyemiyorum ayağımın altı öyle ağrıyor ki… bu sıcakta terlikle geziyorum evin içinde terlik giyince ağrısı iniyor az da olsa 😒
Ayseirem-61 Midem aşırı ekşiyor inanılmaz derecede ateş basıyo bide hemoroid sorunum var uyuyamamk da çabası 34+6 Rabbimin izniyle inşallah hayırlısıyla bi doğursaydık
Buselensi Akduygu off sorma bendede kuruk sokumu agrısı var helede sabah kalkarken ve bı yerde uzun oturunca kalkarken ıkı kişi turup kaldırıyo oyle canım acıyo yaa
Ipeku Merveee07 oyle canmm ya ins sagliklidirlar 😊 oh ne guzel canm bende kendim minyonum bana cekti heralde bebis 😊
Beyhan60 Ipeku o bende de var abdest alirken bacagimi kaldıramıyorum yada yatarken yana atarken sanki taş kaldiriyorum gibi oluyor niye oluyormus dokturana soran oldiu mu