Esrazeynepsare Kızım gelmek bilmiyor doğurmak istiyorum korkuyu falan geçtim kızlar artık 😔 ilk bebeğimi 39.haftada doğurmuştum bunda çok yoruldum sıcaklar vs. Çarşambaya kadar gelmezse suni sancı verilecek suyum sınırda çünkü 😔 bana dua edin nolursunuz
Aydan123 Esrazeynepsare Allah yardimcin olsun inwAllah sag salim alirsin yavrunu kucagina tez bir zamanda gelir🙏 bende 38+3oldum cuma sezeryan olucam bebeyimin kilosu az oldugu icin
58_edaygmr_58 Esrazeynepsare kuzum ben 41+1 de suni verilecekti çünki kızım gelmiyor du tam 40. Haftada kedi sancım geldi ve doğum yaptım inşallah senede öyle olur Şuan kızım 25 günlük oldu bile 🌸🌸💞
Aydan123 Esrazeynepsare benim doktorum kilosu az diye sezeryan dedi yaa oysa hic istemiyordum normal olsun istemiwdim senin bebeyinin kilosu kac canim ?
Frdtrtl Allah sağ saglim kucağınıza aldırsın inşallah ben de 39+5 im ama açılmam ve sancim yok beklemedeyiz🤷♀️
aysenurakay Sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Bende 39+5 deyim oğlumun geleceği yok ne açılma var ne sancı 🤷🏼♀️
Esrazeynepsare Aydan123 benimkinde de gerilik var canım 2800 dedi doktor ama biraz aşağı yada yukarı oynama yapabilir dedi. Ama normali bekliyoruz biz