Brktugce aysgldlrl67 aynen oyle ypuyorum kılo almak benım için cok Zor birşeyken inanın kılo aldıgıma seviniyorum iştahım var diye cok mutluyum 😀😀😀
Asli91 Nascnraden dondurma yiyodum birazcık fazla 😂 haftada bi kere yiyorum artık.Abur cubur kesinlikle yok.8den sonra meyve dahil bişey yok eğer çok acıkırsam bi bardak ayran hakkım var 😊 Başlarda çok acı verici geliyo ama şuan 3.haftamdayım bünyem alıştı 😁
Nascnraden Asli91 ah süper keşke yapabilsem 😒son uc aydayim cok kilo almak istemiyorum yürüyüş yapip abur cuburu kesicem hayırlısı inşallah almam 🙏
Nurannn 50 kilo yla hamile kaldım 5 haftalık ken suan 9 hafta 4 günlük kaç kilo oldugumu bilmiyorum 😀
Ebrfth tugcecaliskann 12+5 im ama 65 le kalsım hala 65im brzckk ödem var oda yanaklarımda 😊😊 nasıl gider bilmiom ama kılo almadm halaa😍
Mzeynepp Dua e daha çok başlardasın varken vaktin alma zaten canm 🙂 ben de alamyorum diye üzülyordum yedim yedim sonra zaten alım oluyormuş, acemilik işte
Mehtap17 tugcecaliskann 68 ile hamile kaldım 37+5 80 oldum 12 kilo normal diyo doktor ama görenler damızlık boğa görmüş gibi tepki veriyolar bende göbek değil bebek diyorum şakayla karışık 😂 kendilerine baksan günlerde pasta börek yemekten şişmişler hiç umrumda değil vlla çocuğm sağlıklı olsun yeter bana ☺🤗
Alev21 60 ile hamile kaldim canim ilk 3 ay kilo verdim 57 ye dustum simdi 35 haftalik hamileyim 62 yim😊
Nesimee 75 kg hamile kaldımm kızlar boyumda kısa 1.58 😔 tosbik bişi olcam heralde 8 haftalığız ve boğazım hiç durmuyor
Nigartahirli tugcecaliskann bende cok kilo aldim😣 64 kiloyla hamile kaldim 73 oldum kimdi 20+4 haftadayim😑