zehraannesi 6 haftalık ken öğrendim 58 kg smdi 27 haftalığız 7 kg almıştım 65 olmuşuz oğlumla👼🤰🏼👩👦💗💖💖
Betlugurnr Zuve en iyisi şuan almaman zaten canım zaten zamanı gelince yeterince alicaksin bosver simdi alma 😊😀
Puddingin Betlugurnr bende 21 haftada sadece 3 kilo aldim. Doktora gore bu durumdan memnun olmam gerekiyo ama bilemiyorum🤦🏽
Asrinbaby tugcecaliskann 55 kg dim 26. Haftadayım 65 kiloyim 😣😣 sinirden ağlıyorum boyum 175 kimse anlamiyo kilo aldigimi ama ben biliyorum ve cooook yiyorum ağzım hic boş kalmıyor delircemm
AycanFb Asrinbaby bende çok yiyorum çok zayıftım herkes öyle diyordu şimdide çok kilolusun desinler boşverrrr can taşıyoruz kim ne derse desin🤣🤣🤣 Boğazımı durduramıyorum bi ton yemek yiyim 1 saat geçmeden acıkıyorum hemde midem bomboş gibi hissederek acıkıyorum🤣🤣🤣
Kuzusuveannesi tugcecaliskann bende 12 haftalığım 58kilo ile hamile kaldım şuan 56kiloyum bulantim ve kusmam çok fazla ne yesem çıkıyor.😥
SedaAte Kuzusuveannesi ben o bulantı döneminde 5 kilo verdim canım.18. Haftada bulantilar azalacak sende rahat edeceksin merak etme
Kuzusuveannesi SedaAte inşaallah canım ya çok zor bir durum sabahları zaten çok çok fazla folik asit aç karnına içiliyor ilacı ağzıma alır almaz boş midede olsa kasila kasila beni mahvediyor. Diyorum bebeğimi sağlıkla kucağıma alayimda gerisi boş gelir. Ama çektiğimiz cabasi sanirim.
XyveAnnesi znurstnKaraca özellikle birşey yapmadım,bulantım falanda olmadı,yakınlarımda diyor zaten doğumdan snra direk aynı kiloya inersin diye😅 bende farkındayım,sadece göbeğim var o da çok değil,iç karnım geniş sanırım ondan,hayırlısı bakalım😅
znurstnKaraca XyveAnnesi benimde karnım çok çıkmadı doktor iç karnın geniş olabilir dedi 22 haftada 4 kilo iyidir diye düşünüyorum 😂😂