Aydan123 sarii3535 inwAllah sag salim al yavrunu kucagina Allah yardimcin olsun🙏🙏 bende cumaya sezeryana gidicem Allah hepimize saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin inwAllah🙏❤
sarii3535 Aydan123 rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasiin herkesin bebegini saglikla sıhhatle annesine kavustursun ❤
Aydan123 sarii3535 he anladim azeriyimde merak etdim o ne demek benide yaridan uyuwturacaklar Allah yardimcimiz olsun kendinmi sezeryan istedin doktorunmu soyledi?
Aydan123 sarii3535 canim yaa bende mecburu gidiyorum bendede bebeyin kilosu az bide doktor zayifsin dedi sezeryan soyledi yoksa cok isterdim normal dogum hayirlisi ne diyelim Allah yardimcimiz olsun korkma inwAllah her wey guzel olucak canim benim 🙏🙏🥰❤
Aydan123 Defdef22 dun ewimin akrabasi bana dediki ilk once belden uyuwturuyorlar bebeyi goturdukden sonra uyutup dikiyorlar oylemi gercekden korkdum oyle diyince?
Defdef22 Aydan123 kız yok öle saçma şey olurmu bebek çıktıktan sonra ne anlamı var uyutmanın hayır hiç bir aşamada uyumuyorsun
Aydan123 Defdef22 ne biliyem yaa herkes biwey soyluyor vallahi odum kopuyor 😁 wu zamani bi cabucak atlatsaydim Allahin izniyle 🙏
Aydan123 Defdef22 evet bebeyimin kilosu az 3hafta gerilik var o yuzden doktorum sezeryan dedi cuma gunune cokmu acitiyor uyuwukluk gitdikten sonra kac gune toparliyorsun ?🙄