Nzl24 bd1 90la hamile kaldım 26+2 günlük hamileyim 94 kiloyum canım bakalım bundan sonra nasıl ilerliycek kilomuz
Ramos 72 'le kaldım 22 haftamdayim 87 oldum çok moralim bozuldu çok yattım tüp bebek diye napacam bilmiyorum daha da alirim😣
biiiidamla bd1 🙈 tam yaz geliyor diye Plates ve zumbaya başladım Ekstra detokslar diyetler 90dan 85e indim 1 ayda sonrası şok 😳 hamile olduğumu öğrendim...beklemiyordum hiç.2. Bebeğim geliyor inşallah hayırlısıyla...3 aydan sonra hamilelik platesine başlamayı düşünüyorum bulantılarım geçerse tabii
Bilge35 Yuvarlak hesap 74 le kaldım diyelim boy 172 ama kilo aldıkca çirkin oluyor dev gibi olulorum sankimm
FaizeFeyzazolu 63 le hamile kaldım 19. Haftadayım 71 olmuşum sanki her hafta kilo alıyorum 🤣snirlerm bozuluyor
Sadiyeozge 83,800le hamile kaldım 85,800 oldum 19 haftalığız ikinci bebeğim ilk bebeğimi 6 kilo alarak doğurdum 😊 bunda baya alacak gibiyim
Azimemine BENde hep 57 kiloydum ama kilo aldım öğrendim ki hamileymişim 61 kilo olmuşum keşke biraz da kilo verip öyle hamile kalsaydım ama ilk iki ayda verdim şimdi 12+4 günlüğüz 60 kiloyum almıyorum ama göbişim var 🙃😆