Elifnuraltunay kızlar 15+4 hamileyimm🙈 yarın cinsiyet icin gidicez insallah ogrenirim. siz ne zmaan ogrendinizz🙏🏻
Melikeznar Elifnuraltunay bende 15+3 günlüğüm iki gün önce gttik dr. Bacakları kapalıydı göstermedi ama dr kıza benzediğini söyledi🤩🤩
damlaikan Elifnuraltunay Bende bugün öğrendim kızım oluyor 16 haftalığız ama benim hastane sorunum var Doğu görevinde olduğumuz için geç gittik hemen öğrendik açmış bacakları bakar bakmaz kız dedi
Elifnuraltunay damlaikan yaaa😍Allah sagliklla almayi nasip etsin kucagina. darisi bize insallah bende ogrenirim yarin🙈
Nulu Haftada kıza benziyor dedi doktor 15. Haftada başka doktor yine kıza benziyor dedi bakın bacak arası boş diye bide gösterdi 🙈 inşallah değişmez çok istiyorum kız olsun ama kesin alışveriş için detaylı ultrasonu bekleyeyim diyorum şu an 16+5 haftalığız nasıl sabretcez bilemiyorum 😆
SemihDamlaDalan Elifnuraltunay bizde yarın gitçez bakalım 14 haftalık olmamıza bir gün kaldı bakalım belli olacak mı sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil ama insan merak ediyor gerçekten ☺☺
SemihDamlaDalan Elifnuraltunay bizde gittik doktora bir sıkıntı yok çok şükür cinsiyeti için kız gibi dedi ama kesin birşey demedi bide kimseye söyleme dedi neden öyle dedi acaba 🤔
SemihDamlaDalan Elifnuraltunay hayırlısı olsun canım bu arada ya çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺
Elifnuraltunay SemihDamlaDalan belli olmadigi icin kmseye soyleme demistir🙂 merak etme 🙏🏻 insallah seninde belli olur.
SemihDamlaDalan Elifnuraltunay hayırlısı artık canım elbet öğreniriz zaten sağlıklı çok şükür gerisi önemli değil