Songul42 RSelma ben zeytin yagi kullaniyorum 2.doğumum bu bazende hindistan cevizi yağı mis gibi kokuyor birde yumuşacık yapiyor 5.ayım henüz çatlamadım ilk cocugumdada catlamadim
Betus RSelma canım ben büyümeye başladıktan itibaren kullanmaya başladım doktorumda nemlensin yeterli dedi şuan 33 haftadayız hiç bir sıkıntı olmadı şükür Aklında bulunsun saf yağlar tüylenme yapıyor bi ara hindistan cevizi yağı kullandım pişman oldum 😒
Burcu8 Ben Biooil kullanıyorum ama yeterli gelmiyor sanki aşırı kaşınıyor karnım 22 haftalık hamileyim lierac kullanmayı tavsiye etti arkadaşlar onu almayı düşünüyorum 😕
Yamangiller Lierac kullanıyorum 12. Haftadan beri baya bol sürdüm heralde 3.kutumdayim😂 şimdilik sıkıntım yok 26. Haftadayim ileride zeytinyagiyla karışık kullanmayı düşünüyorum.
FundaR Burts and bees kullanıyorum 25. Haftamdayım şimdilik iyi gidiyor kaşıntı falan başlamadı şimdiye kadar çok şükür.
Htcncl Ben de mustela kullanıyorum ama çok dikkat edemedim açıkçası çatlaklarım oldu. Genetik diyolar bi de
tinymiracle Liearac ve sebamedin bebe yağını kullanıyorum. 28.haftamdayim suanlik bir sıkıntı yok. Ama 34 den sonrası önemli olan 🙂
Elifrana 34+5 teyim. Bugüne kadar zeytinyağı bebeyağı bazen nemlendirici vücut losyonu kullandım ama çok fazla çatladım malesef 😔 ne yaparsan yap genetik olunca engel olamıyorsun dediler bana da.