duygu_ozgenc bakalım yarın bana ne diyecek o değil de bebeğin kilosu şu anda biraz fazla gibi, o beni endişelendiryor, normal doğum istiyorum umarım nasip olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun bu gidişle 40ı dolduracağız sanırım.

Papatya75 bende ondan tedirgin oldum 3700 dedi ama o kadar değildir diye düşünüyorum 2 hafta önce 3100 dü bu kadaer almış olamaz artı eksi 200 gram değişiyor dedi ultrason da seninki kaçtı kilosu normal de olur dedi sıkıntı olmaz dedi ama sana ne diycekler acaba

Busrajj anladım. Hayırlısı olsun inşallah. Döner diyen neye göre diyor acaba . İnsanın kafasını karıştırıyorlar . Kaçıncı haftanız bilmiyorum ama 38 den sonra dönme ihtimali çok azmış. Sağlıklı kavuşmalar 💕

duygu_ozgenc aynen bana da cuma günü 3700 demişti ama ultrasonda fazla söylüyoruz dedi, ayıptır söylemesi karpuz çok yedim su sıralar o kilo aldırdı sanırım. Tabi o günden sonra bıraktım yemeyi. Umarım yarın 4 kilo olmuş demez 😃 Bana kafanı takma çok dedi normal olma yanlısı bir doktor, kilosu ultrasonda fazla söylüyoruz diye söyledi. Umarım öyledir.

elida32 gerçekten kafalarına göre konuşuyorlar. 38 in içindeyim. Hepimiz sağlıkla kavusuruz inşallah.🌸

Tucem inşallah benimde öyle olur biraz fazla tırsagım 😂🤭

Papatya75 merak ettim yarın ne diycekler acaba hakkında hayırlısı olsun canım sağ salim kucağımıza alırız inşallah 😊

Glcnelz sezeryanda bile ilk gebeliklerde 39. haftaya kdr bekletiyorlar🤷‍♀️🤣yani 39. haftaya kdr her türlü şeyi dene 39. haftada baktın gelmiyor sezeryan olursn😅yada bebeğin kilosu iyiyse suni sancı ile doğum başlatılır squat yap perine masajı da iyiymiş😅

Berfin_kycn herşeyi yapıyorum hurma yiyorum pilates topunun üstünde zıplıyorum 4 saatlik uykuyla duruyorum bugün mesela yürümediğim yer kalmadı belimde ağrı var ama sancı çıkmıyor bu ne biçim iş doktorum 14 temmuz itibariyle istersen sezaryen olursun dedi ama ben çok kararsızım işte bakalım nasip inşallah 2 hafta içinde gelir bu bebiş

Berfin_kycn halı falan yıkama yazık çocuğa yapma yaaa neyse artık zamana bırakıcaz bakalım ne olacak inşallah zamanında gelirler

Seter bende öyle çok az kaldı heyecan hepsi bir arada☺️🤲🏻