Derya_gungordu24 ah güzelim 8 ay önce 17 haftalık anensefali bebeğimi doğurmak zorunda kaldım çünkü beni zehirliyordu yoksa asla aldırmayacaktım çok zor bir doğumdu 12 saat suni sancıyla savaş verdim resmen ilk doğumumdu doktorlar folik asit eksikliğinden dedi ama bebeğimi elimde doğurdum 😢 göbek kordonundan kopardılar eşi yukarıya kaçmıştı kürtaj gibi bişey yaptılar ama mahvoldum ve çok kan kaybettim sonra bebeğimi oğlumu ❤️gördüm gerçekten beyni dışardaydı ve kafatası kemikleri yoktu 😢 amacım asla seni üzmek değil ama bu da Allaahımın bize verdiği güzel imtihanlar bak güzel meleğim beni cennette bekliyor hamileliğim çok zor geçiyordu belkide en iyi seni ben anlıyorum çevremdeki herkes bilip bilmeden aldırmasaydı sağlıklı doğradı falan filan.. İnsanlar böyle işte senin ne yaşadığın onların umurunda mı ya ben 8 ay boyunca bebeğimin hasretiyle yanıp tutuştum ama dedim ki vardır Rabbimin bir bildiği insanları da umursamıyorum 8 doktora gittim çünkü hepsi de hayati tehliken var dedi 😢 1 hafta içinde aldırmazsam benim zehirleneceğimi söylediler napabilrdim ki içim şuan o kadar dolu ki 😢 çok uzun yazdım ya ama yaşadıklarım hepsi gerçek emin ol belkide senin için birr mucize olur 🙏 8 ay sonra şuan 5 haftalık hamileyim çok şükür inşallah bu bebeğim sağlıklı olur 🙏