Minikpatiler https://www.suwen.com.tr/p/valentine-gecelik-ekru-sh20500613036-1932 kızlar alan var mı kalıbı nasıl
gzmdnz35 Minikpatiler almadım ama denedim kalıbı normal s giyiyorum s beden oldu çok güzel ama iç gösteriyor
Meriwa Minikpatiler iç gösteriyor kesinlikle ama aldım içime de emzirme sütyeni aldım canm ben m giyiyordum 60 kiloyken şuan 70 kiloyum 33 haftadayım L aldım canm cokda rahat oldu doğjmdan sonra giyilicek zaten
Minikpatiler gzmdnz35 Meriwa çekim için alacağım beyaz düşünüyorum var mı önereceğiniz sadece gecelik almak istiyorum hoşuma gitmişti ama iç gösteriyormuş
Gokces Minikpatiler ben askılı olan modelini aldım, doğumdan sonra giyilecekte olsa ben ben normalde m bedenim XL aldım lohusalıktw rahat olayım diye, zaten sonrasında giyinmeyeceğim. Gecelik sevmiyorum.
Gokces Minikpatiler evet oldu ben uzun boyluyum ve çokta kilo almadım ona rağmen büyük aldım. Süwen çok iyi bir marka öneriyorum.
Mom72727 Bende baktım ama benlik değildi. Çok aşırı ince yani hastane için kullanıma uygun değil bana göre 🤷🏻♀️ çok kaliteli duruyor ama yinede tek bir ve de iç gösteren gecelik için o fiyatlar çok fazla geldi.