iremgun Didemmmmm geldi testlerim 2 en geç 3 güne başlarım. Başınızı çok ağrıtırım muhtemelen ilk denemem çünkü😃
Didemmmmm iremgun ağırt canım ne olacak. Buradaki herkes birbirini çok iyi anlıyor yardımcı oluyor. Belki tanıdık olsa bu samimiyet olmaz 😉 sen başla biz buradayız 😉
Ayca24 Benim gibi 2 günü kalan var mı normalde regl öncesi karın ağrım olmazdı ama bugün başlayan bi ağrım ve hafif bulantım var 🙄
Deletedmom316 Essraanil erken degil ama bende adetden sonra yapmak istiyorum hatta adetden 5 gun sonra yapmak istiyorum qaranti olsun diye 10 temmuz adet gunum belirtin varmi ? Varsa ne
Essraanil Deletedmom316 benim de 6 gün var canım hiç belirtim yok ya🤭 hala yapmadım zor dayanıyorum adet günümde test yapıcam çıkmazsa kan tahlili veririm belki🙄 hiç belirtim yok
Deletedmom316 Essraanil anladim canim testde gormez sen kan verme uzulursun ya 😑zaten olursa mutlaka cikar ben hoc risk edemedim oyle testde çikmayinca kan vermeyi cunki kanda cikmayacakti biliyordum
Essraanil Seher112 hiç canını sıkma kuzum nasip değilmiş bu ay yılmak yok denemeye devam ne zaman nasip ederse Rabbim👏🏻💪🏻Dua edelim birbirimize
Essraanil Deletedmom316 doğru diyorsun canım en iyisi adet günümü bekleyeyim test yapayım ona göre hareket edeyim😍