mlsmrtgl Eminemasalduru Canım annemiz bebeğin yeri daraldığından yavaşlama yaşıyor olabilirsiniz . Ne olur ne olmaz bir doktora görünmenizde fayda var .
Busra221 Eminemasalduru ya bende aynı durumdan muzdaribim 33+2 yim. Benımde hareketleri yavas balık gibi süzülüyo sadece göbeğim hareket ediyo az az insan endişeleniyo kordon ve su azalmasından korkuyorum. Öyle bi tehlikem yok ama insan acaba diyo bide hıckırık tutuyo hep
meltemustafa Eminemasalduru Yeri daraldı ya ondan canım benimkide sanki balık gibi geçiyo karnım oynuyo 34 oldum bende bugün aklıma takılırsa dr görünürsün
Merve_Asel Hareketlerin yavaşlaması normal alanı daraldığı için ama gün içerisinde çok hareketsiz olduğunu düşünüyorsan uzan dinlen ve bebeğin hareketlerini saymaya çalış günde 10 15 kez arası hareket ediyorsa bir sıkıntı yoktur diyor doktorlar yinede şüphelerin varsa bir doktorunla görüş canım
annee27 Doktorum hareketleri takip et 7 ve uzeriyse sknti yok ama azalirsa gel nstye gir hemen dedi Sonrada yanima gel ddi cnm sende takip et sola yat soguk su ic hareket ettirmeye calis canini sıkan bi durum hissedersen doktoruna git hemen
Cansucasalin Canım bebegın hareket yeri daraldıgından dolayı çok normal bebek büyüyor genellikle 20. Haftadan sonra çok hareketli olurlar 30. Haftalara girince bebeğin hareketlerindeki azalma normal 👼🏼👼🏼💕kalbını ferah tut , saglıkla kucağına al inşAllah🤰🏼
Eminemasalduru Çok teşekkür ederim anneler ilk gebeliğim olduğu için sizlere danışıyorum çok teşekkürler hepinize 🙏🥰