selamas Hastane çantası, Yüksek tansiyon, süt gelmeme, mastit, emzirme Danışmanı, mama ile destek…. her türlü sorularınıza bildiğim kadarıyla cevap verebilirim
Mrvcnn selamas sağlıkla büyütün inşallah 🙏🏼🧿 yüksek tansiyonunuz mu vardı buna bağlı protein kaçağı diye bisey yaşadınız mı
Bahar-1989 selamas merhaba yüksek tansiyonunuz varken nelere dikkat ettiniz? Bende de tek taraflı hafif direnç var dendi. Tansiyonuna dikkat et denildi çok şükür şimdilik çıkmadı tansiyonum ama tedirginim. 24 haftada denildi şimdi 29 haftalığım
Deniz3115 selamas kısmetse cuma günü bende sezeryan olacam tavsiyeleriniz neler acaba bide hangi sezeryan türünü seçtiniz ben biraz korkuyorum kısa sürede ayağa kalkamam kendimi toparlayamam diye
selamas Mrvcnn amin teşekkür ederim. Protein kaçağı da vardı, Yüksek tansiyon ile birlikte 38+3 de sezaryen olmak durumunda kaldım
Mrvcnn selamas bende 35. Haftada tansiyon şikayetiyle gittim tahlillerde protein kaçağı denildi 36ya kadar evde tansiyonunu takip et dedi 6 7 kere yüksek cıktı 36da tahlil yapıcaz demişlerdi 36da tahlilde protein normale dönmüş dediler 37 olcam salı günü tekrar bakılacak bu haftada 6 7 kere yüksek cıktı tansiyonum bebek etkilenecek diye çok korkuyorum bisey oluyor mu zorunlu sezeryan dışında
selamas Mrvcnn benim yüksek tansiyonum bebeğimi etkilememişti yani ultrasonda ve nst de herşey iyi çıkıyordu ancak ben çok etkilendim. Doktorum beyin damarlarına zarar verecek demişti
selamas Babyveannesi sezaryenden kaynaklı ilk 2 gün sol göğsümden süt gelmedi ve hastanede mamaya başladık. Sonrasında sarılık korkusuyla mamaya devam ettik. Aynı zamanda emzirmeye de çalışıyordum ancak bebeğim biberondan dolayı memeyi reddetmeye başladı. Göğüslerim süt doldu ancak sapmakta da çıkmayınca Danışman ile anlaştım. Göğüslere masaj yapmayı kişiye ve bebeğe göre nasıl emzirme yapılacağını öğretiyor sonrasında da sizi sürekli takip ediyor
Mrvcnn selamas anladım teşekkür ederim inş benimde salı günü bidaha tansiyonla ilgili sıkıntı cıkmaz 🙏🏼 kaç kilo doğdu bebişiniz bu arada
selamas Deniz3115 hiç ama hiç korkmayın. Ben spinal oldum. Aynı gün ayağa kalktım. Tabiki sancınız ağrınız olacak ama hepsi bebeğinize kavuşma ağrısı… ben hep öyle düşündüm. Hastanede ağrınız oldukça ağrı kesici vurdurun bebeğinize zararı yok aksi taktirde sizin toparlanmanız zorlaşır.
selamas NihalBurak maalesef 2 gün sonra geldi o sırada mama desteğine başladığımız için bebeğim meme emmeyi reddetti. Sonrasında toparlandık çok şükür
selamas Fatmanz1erva2 hiçççç korkmayın. Şöyle düşünün perşembe günü bebeğinize kavuşuyorsunuz, diğer yaşanacaklar bu yolculuktaki anılarınız olacak
selamas Mavisim0815 amin 🙏. Müslin, bebek bezi, ağız mendili 1-2 tane, hastane çıkışı 2 takım. 1 gecelik 1 pijama takımı, göğüs pompası, biberon, depend, eve dönerken giymek için rahat bir elbise, terlik
NihalBurak selamas ya benim de korkum sütümün hemen gelmemesi iyi bari sizin sonradan almış bebeğiniz memeyi. Süt gelmesi için herhangi bişey yaptınız mı