Misshenriett_e Kızlar e ebebekteyim sleppy yeni dogan alacaktım ama kalmamis prima mı alsam bilemedim
Kuzeymiraa Misshenriett_e sleepy natural ile molfix hemen hemen aynı ama prima için bilemedim sleepy natural fiyat açısından da iyi trendyoldan bakın toplu alımlarda baya uyguna geliyor
Meriwa Misshenriett_e ben prima premium care aldım cnm ama ilk gebeliğim hiç kullanam denemem olmadı yanlış yönlendirmiyim yinede
-fv- Misshenriett_e benim minnoş prematüre o yüzden bez bulmakta zorlanıyoruz hala ..prima premium 0 beden kullanıyoruz 3 aylık olmak üzereyiz,hiç sızdırma ya da pişik gibi sorunlarla karşılaşmadım..☺️
Melike3777 Misshenriett_e canım ben e bebeğin kendi markasını kullanıyorum 17 gün oldu doğum yapalı ve çok memnunum tavsiye ederim
Misshenriett_e Kuzeymiraa canta yapicam dogum erken olabilirmis hemen alim cikim dedim ama diger subeye bakacam tesekkurler
Melike3777 Misshenriett_e benim bebiş bide küçük doğdu pişik olur mu vücut kabul eder mi diye çok düşünüyordum ama gerçekten çok güzel bi bez sızdırma pişik felan yapmadı memnun kaldım
Deletedmom281 Misshenriett_e 🐣ben prima kullanıyorum doğduğundan beri hiç pişik yaşamadım çok memnunum
-fv- Misshenriett_e evet prematüre olduğu için cildi tam oluşmamıştı..ona rağmen pişik ile karşılaşmadım primada..bide Sudocrem diye bebek bakım kremi var çok etkili ,her bez değiştirdiğimde makyaj pamuğuyla silip kuruluyorum kremi sürüyorum..hiç pişik olmadık çok şükür
Misshenriett_e -fv- bende aldim ondan zaten direk islak mendille silmicem pamukla temizlemeyi dusunuyorum
Kubrararr Ben molfix aldım. Direk primayla başlamak istemedim ,çok dandik birşey de olsun istemedim ucuz olsun diye, en iyisi molfix gibi geldi ıslak mendillerinide molfix aldım hatta
Arinna Misshenriett_e Ben ebebekten Prima premıum almıştım indirimden stok. Hiç sorun yaşamadım. 3 numaraya geçtik şimdi