MucizemE 24 haftalık gebeyim şiddetli kaburga ağrılarım oluyordu doktorum bugün magnezyum tablet ilaç verdi akşamları yatmadan suya katıp içmemi söyledi kullanan veya kullanmış anneler var mı cidden faydası oluyor mu?
Zeytin MucizemE benim kasılmalarım başlamıştı 30. Haftada doktor magnezyum verdi. Kasılmalarım azalmıştı. Kramp gibi sorunlar da yaşamıyorum ben.
Esmaal MucizemE ben 20.haftadan bu yana kullanıyorum şuan 36.hafyadayım çok şükür hiç kramp sorunu yaşamadım.ama düzenli kullandım
Betulsarda MucizemE bende kullaniorum magnorm benimki. 15 ten beri duzenli kullaniyorum sende faydasini gorursun insallah
matruskaa MucizemE 34.haftadayım canım 28den sonra kramplarım oluyordu kasıklarımda birde bacaklarım agrırdı gece magnezyumdan sonra çok rahatladım ekstra birde D vitamini ve kalsiyum olan bi vitamin yazdı ikisi birlikte çok iyi geldi kramplarıma tavsiye ederim doktorunda önermiş zaten
Sevde123 Bende 19. Haftamda başladım kemik kaburga ağrılarımdan dolayı ama tableti suda içemiyordum midemi bulandiriyordu hapını istedim onu hergun kullaniyorum
Ebrfth MucizemE ben bacağım ve kalçam için kullandm gerçekten işe yarıyor ama tadı midemi bulandırıyor diye braktım portakkallı gibi tadı var adı magnorm eritip içiyorsun hatta dene bi istersen tadını beğenırsen iç ben begenmedm doktora sordm mıdem bulanıo dedm oda zorunlu degl brak dedı brakktım