Sizi korkutmak istemem bazen yerleşme kanaması oluyor tamam ama eğer lekelenme bi kaç kere olduysa doktora gidin ve gerçekten önemli. Çünkü ben böyle örnek vermek istemem burda bi kaç sayfa bile açtım kanama ile ilgili. şuan malesef kötü bi durum yaşadım. Yarın ameliyat olacağım. 4-5 haftalık iken lekelenme oldu sonra biraz pembe bazen kahverengi kanamam geldi koştum acil doktora gittim. İlk Ogün bebeği gördük kalp atışını duyduk çok sevinmiştim. Bana kanama için ilaç verdi kullandım yattım hiç hareket etmedim sonra 3 gün sonra normal rendavu tarihim de doktora gittim. Ben kan tahlili yapıp rutin hamilelik süreci için gittiğimi düşünerek gidiyorum. Doktor Alttan baktı bebeği gördü kalp atışını duymadı :( alınması gerektiğini söyledi. Hemen başka doktora gittim oda aynısın söyledi. Lütfen kanama lekelenme herşeyi önemseyin. Herkesin gebelik süreci aynı olmuyor sonucu farklı oluyor. Bende ağrı yoktu kanamam lekelenme pembe tarzındaydı ama sonuç kötü oldu. Eğer bir kereden fazla yaşarsanız kanama doktora gidin. Anne olacaklara Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin :(