Merhaba kızlar anca yazabildim bugün 20. Günleri ikizlerimin 3 yıllık evliyim eşimden dolayı bebegimiz olmayınca tüp bebege basvurduk şükür ilk denemede ikizlere hamile kaldım hamilelik boyunca 13. Haftada bir gün süren kanamam dışında bi sıkıntım olmadı plesenta previa ve şekerim çıktı ama bana Allah’a şükür hiç sıkıntı yaratmadı hamilelik boyunca toplam 8 kilo aldım doktorum 36+1 de alalım dedi ve o gün geldi çattı 8 haziranda yatısım yapıldı ameliyatta ilk etapta spinal oldum fakat psikolojik midir bilmem korktum ve genele döndüm gözümü actıgımda odaya gelmisiz bi bebegimi küveze almışlar digeri yanımdaydı ağrılarım oldu ama bebeğim kucagımdaydı ya herseye bedeldi hele emzirmek dünyadaki en güzel şeymiş neyse uzatmadan devam edeyim dogumdan sonra kendimi sıcak tutamadım üşüttüm ne zaman hasta olsam koku ve tad almam gidiyordu hiç aklıma korona gelmedi neyse 3 gün sonra test vermeye gittim ve pozitif 😢hastaneye yatırdılar beni o kadar çok agladım ki oğluma doyamadım bensiz ne yapar diye her gün agladım odaya her gelen acıyarak bana bakıyodu kaç kişinin basına gelir ki bu dogumdan 3 gün sonra korona olmak 😢 4 gün sonra taburcu oldum tabi bu sürecte sütü sağıp çöpe atıyodum antibiyotik kullandığım icin en çokta beni ağlatan bu oldu o sütleri çöpe dökmek…. eve geldim diğer oğlumda 8 günün sonunda evimize geldi maskesiz eldivensiz dokunmadım hala da öyle cuma kontrolüm vardı şükürler olsun ki atlatmışım koronayı artık emzirebiliyorum oğluşlarımı tabi hala maskeyle ama umrumda değil çok kötü günler geçirdim ama onların bi gülüşleri tüm acılarımı unutturdu…. hamile olan tüm arkadaslarıma hayırlı doğumlar diliyorum rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin inşallah 😍😍