Evet kızlar sonunda bende doğurdum çok şükür. Şimdiden söyleyeyim hikayem çok uzun olacak. Benim gibi olan anneler umut olur inşallah. Hakkınızı helal edin. ❤️ Hamile kaldığımı 3 haftalıkken öğrendim. 12. Haftamızda ikili testim 1/50 yüksek riskli çıktı. Israrla amniyosentez önerdiler kabul etmedim. Doktorun tavrı çok canımı sıktı işte çocuğunu alacağız bilmem ne diye hemen doktor değiştirdim. Gittiğim doktor ultrasonda bir bulgusu olmadığını ama testler riskli çıktığı için Kesin de konuşamadı tabi. Bende orasını Allah bilir deyip rabbime bıraktım. Başka hiç bir taramayı yaptırmadım. Her ay sağlık ocağının yaptığı tahlillerde sürekli sorunlar çıktı kansızlık, vitamin eksikliği, Enfeksiyon vs. Bir sürü ilaç kullandım. 30lu haftalara geldiğimde doktorum çatı muayenesi ve Nst asla yapmayacağını söyledi. 36. Haftamda tekrar doktor değiştirdim bu seferde çocukta gelişim geriliği var 10 gün dedi. Daha sonra 3 haftaya çıktı gerilik. Bu şekilde 40+1 e kadar geldik. Bu sabah 5 de içimde boom diye bir ses 🤷🏼♀️ Hemen tuvalete koştum suyum geliyor. Duşa girdim eşyaları aldık çıktık yola hastanemiz 60 dk mesafede gidene kadar açıklığım 4 cm olmuş saat 10a doğru doğumhaneye alındım. Doğumum zor geçti bir türlü ıkınamadım. Oğluşumda eli yüzünde gelince çok zorladı beni üstüme 3 kişi birden bastırdı kaç tane dikişim olduğunu söylemediler ama herşeyi hissettim malesef 😔 10:56 da oğluşum çıktı. Ne down sendromu var ne başka bir şeyi sadece zayıf 2940gr doğdu ama sağlıklıyız çok şükür sormak istediğiniz bişey olursa cevaplarım tekrardan hakkınızı helal edin çok uzun oldu Herkese hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim 🙏🏻❤️