Anneolmayahasret Off kizlar yaa bu sorun icin hangi bolume gitmek lazim basina gelen varmi ne iyi geliyo batiga🥴
Deleted5544 genel cerrahi bakıyor ben malesef 3 kez çektirmek zorunda kaldım umarım sizinki çok ilerlememiştir 🥺
Anneolmayahasret Deleted5544 ayy canm bende bi kere cektirdim her iki ayak bas barmagida Simdi sag ayak yine oldu yaa iltihap akiyo her yerinden halbuki kesimi falanda duzgun yapiyorum neden oldu yine anlamadim🥴
Deleted5544 eğer çok ilerlemediyse; canınız yanıcak ama çok etkili bi yöntem tırnak makasının altında törpü oluyo küçük onun ucuyla batan yeri kaldırıp minicik bi pamuk parçası sıkıştırırsanız tırnak dışa uzamaya başlar ve batık geçer
Anneolmayahasret Deleted5544 denedim canim ama artik yara oldu hep tirnak batmasi olmasa bile yara si duruyo terlik giyemiyorum resmen
Deleted5544 Anneolmayahasret aynı şeyi yaşamışız canım benimde her iki taraftan çekildi ama en son dikiş attılar orası hiç batmıyor artık diğeri dikişsizdi hala arada sırada batıyo pamuk sıkıştırıyorum düzeliyo ben hiç kısa kesmiyorum baya uzun bırakıyorum, batmasından iyidir öyle durması
Anneolmayahasret Deleted5544 sanada gecmis olsun canim🌸 buda duzelsin bidaha kesmiycem yaa uzasin nereye kadar uzuyosa ne berbat biseymis bu şu sicakta corap giyiyorum 😪 .. Gidiyim hastaneeyede cekiyolarmi napiyolarsa yapsinlar canmdan can aliyo resmen
Deleted5544 Anneolmayahasret sanada geçmiş olsun canım, vallahi seni en iyi ben anlarım 3 sene cektim acısını cünkü çektirdiğin yere dikişli mi diye sor ama dikişli olursa asla batmıyo bir daha cünkü