Korkmaz1804 Minnaki_beklerken kesinlikle sefaköy medipole git canım yakın hem ablam orda doğum yapmıştı doğum fiyatı şuan 1700
Tugce0902 EliffCandan bende Türkan hanıma gidiyordum ama maalesef hastaneden ayrılmış kendisi . Devlet hastanesine gidiyor . Bana İrem hanımı tavsiye etti 2 hafta sonra İrem hanıma randevu alacağım ☺️
EliffCandan Tugce0902 şuna çok üzüldüm Msj artım şehirdışında olduğumdan bileğim yoktu hangi hastane acaba
Tugce0902 EliffCandan Gazi mahallesinde bir devlet hastanesi demişti kendisi . Bende çok üzüldüm çok memnundum kendisinden şuan hangi doktorla devam edeceğim konusunda da bir fikrim yok ..
Korkmaz1804 Minnaki_beklerken şerife tuğba kahramana gitti ablam aşırı memnun ve normal doğum yanlısı. Bide pelin var onuda çok övüyolar
linguist92 Minnaki_beklerken sigortasızı bilmiyorum malesef, ben ocak ayında gittiğimde sgklı 150 tlydi bir arayıp sorabilirsiniz
rabisdmrl Canım ben biruni hastanesinde nadide hanıma gidiyorum çok memnunum bilgin olsun gönül rahatlığı ile gidebilirsin😊
Minnaki_beklerken rabisdmrl sanirim nadide hanimdan memnun olanlar bir hayli fazla. Mutlaka degerlendirecegim kendisini instagramdan da takibe aldim. Cok tesekkur ederim bilgi verdiginiz icin ☺️