ebrareylul3227 Kızlar 3 gün önce doğum yaptım dünden beri gisuslerim taş gibi şişti çok ağrıyor emziriyorum sagiyorum ama fayda etmiyor hiç ne yapalım irin lütfen yardım edin emziremiudin artık ağrılardan ucu çok ağrıyor
Hmsregmze ebrareylul3227 bende 5 gün önce doğum yaptım dediğiniz gibiydi göguslerım. Sağıyordum yıne aynıydı. 1 gece hast yattı sarılıktan. 3 saatte bir yarım saat sağdım yumusadı sukur. İlk az sağıyormusum ondan fayda etmemıstı.
Dunyam28 ebrareylul3227 canım ben henüz doğurmadım yarın doğurucam ama bilgilendigim kadarıyla sıcak havlu ve masaj da göğüslerini yumusatacaktir, ya da duşa girip duşta da ovalayabilirsin sıcak su torbasını havluya sarıp da deneyebilirsin
Deletedmom281 ebrareylul3227 👌 kesin çözümünü söyleyeyim; sıcak su torbası ile kompres + meme masajı + emzirdikten sonra hastene tipi pompa ile sağım. Yoksa mastit olursun ve sütün geri çekilip azalmaya başlar 🌱
Mekamu ebrareylul3227 her emzirmeden sonra bol bol sağman gerekiyor. Mutlaka daha sık sağ çünkü riskli birşey.
ebrareylul3227 Hmsregmze bende sık sahiyim ozmn peki göğüs ucunuz nasıldi benimkiler çok sızlıyor emdikçe çok ağrıyor bide dikişleriniz ne durumda acaba ya ben hayla çok kötüyüm
Hmsregmze ebrareylul3227 benim göguslerım yara olmadı gumuş kapak kullanıyordum. Dikişlerim ara ara agrıyor. Doktorum hergun dus al dedı. Duşta cok iyi gelıyor
Byz91 ebrareylul3227 emzirdikten sonra sağ göğüslerini iyice. Süt çok doldugu için gögüs ucu ondan da acıyor sonra krem sür nemli olmasına dikkat et. İlk dogumda çook çektim bilirim gögüs agrısınınsızısını 2.hamileliği ögrendiğim anda sadece gögüs agrısı acısı için araştırma yaptım diyebilirim 🤭herşeyi hazır ettim bekliyorum inşallah bunda yaşamam
ebrareylul3227 Deletedmom281 sağol canım yapmaya çalışıyorum hepsini ama işte ucu çok ağrıyor dayanamıyorum ya kızım emdikçe dahada çok acıyor
Deletedmom281 ebrareylul3227 🌱Garmastan pomat ve en azından yarası geçene kadar aventin silikon göğüs ucu var Bunları kullan çok iyi geliyor. En azından yaraların iyileşir . Garmastanı yıkamadan da emzirebiyorsun tamamen bitkisel🌺
NisaMomy ebrareylul3227 ben zeytin yağı sürdüm yaralara ve lansion un göğüs ucu kremini kullandım benim parçalanmıştı resmen geçti iki günde
ebrareylul3227 Deletedmom281 lashinoh göğüs ucu kremini aldım onu kullanıyorum canım insllah iyi gelir
Bsraydin Sicak kompres ya da dus…ayva çekirdeğiyle jel iyi gelmişti bana ucuna…kendi sutinude sur kurusun….ilk gunler boyledir ama inan bana gececek…gogsunu dolu birakma arkadaşların tavsiyelerine katılıyorum
ebrareylul3227 Bsraydin göğüslerin sürekli kuru kalmasımi lazım acaba ben her emzirdikten sonra ya zeytinyağı sürüyorum yada lashinoh kremimi ama geçmiyor ağrısı insllah geçecek ama biliyorum
Bsraydin ebrareylul3227 iyi yapiyorsun zeytinyagi şifadır ve o kremi.bn de kullanmıştım…sürdükten sonra acik.birak nemli kalmamasina dikkat et meme ucunun
selamas ebrareylul3227 hastanedeki sağım makinalarını denediniz mi? Onların vakumlama gücü yüksek olduğu için göğüslerinizi rahatlatabilir.
NisaMomy ebrareylul3227 bol bol sağman lazım yoksa mastit olursun canım benimde öyle olmuştu bebek emzirerek boşaltamaz hepsini sağman lazım pompayla sürekli