MeftuNghn Hayırlı günler Hanileliğin ilk ayların da düşük tehlikesi için progestan kullanmak ne kadar doğru ? Ve başka çözüm yolu bulanlar varmıdır anneler
Anneolmayahasret MeftuNghn dogruki doktorlar progesteron veriyo. Sorgulamadan bebeginiz icin kullanmaniz gerekli
Arinna MeftuNghn Malesef canım yani tıbben bir destek lazım olur ilk haftalarda onun dışında şunu yap iç diyenlere sakın inanma ve lütfen yapma. Doktor ne derse o
UrasEgeninannesi MeftuNghn çokça doğru. Zararı olan bişey değil merak etmeyin. Öyle olsa hiçbir gebe kullanmaz vermezler zaten
Arapgelin MeftuNghn ben kullandım ama çok pişmanım ilk gebeliğim olduğu İçin bilgisizdim rahim sadece sağlıksız bebeği istemeyip atarmış sağlıklı bebek düşmezmiş ben bi çok yan etkisini gördüm ilacı bıraktığım halde hâlâ çekiyorum.
Anneolmayahasret MeftuNghn agizdan alinca yan etkisi oluyo evet. Vajinal alın yan etkisi olmaz ilacin etkisi daha fazla vajinal.alinca
MeftuNghn Arapgelin ve böyle yorumlar cok fazla… bayagı araştırdım kullandıgım halde hala leke leke oluyo kesmedi yani ilaç tamamen
Rivadan Arapgelin ne gibi yan etkiler canım bende 6 ay boyunca Kullanmıştım oğlumda. Merak ettim bilgilendirirsen sevinirim
Zeynep_zey MeftuNghn progestan dışında düşük teylikeniz varsa iğnede veriyor doktorlar ben 1aylıkken öğrendim hamile olduğumu 3 aylığa kadar iğne ve progestan kullandım
firdevs MeftuNghn daha iyisi yok canım 2 hamileliğimde de kullandım ve çok güvende hissettim bence kullanmalısın ve dinlemelisin riske atmaya gerek yok
YenidenAnneOlmak MeftuNghn ben kanama şikayetiyle gittiğimde Dr vermişti kullandım. Benim nasip değilmiş maalesef bebeğim düştü. Yalnız dün internette progestanın yan etkisi ile ilgili bir yazı gördüm ve şaşırdım da.
Ceydaaaaa YenidenAnneOlmak Bende baya kullandım cnm. Baş dönmesi, halsizlik, uyku, yorgunluk başka yan etkisi var mıymış? Merak ettim şimdi. 😳
YenidenAnneOlmak Ceydaaaaa tedavilerde ben de kullandım. Dün gördüğüm yazıda yapılan araştırmaya göre bebeklerde ilerleyen yıllarda yani gençlik döneminde cinsel problemler olduğunu okudum. Bununla birlikte başka ilaçlarda yazıyordu. İnstagramda bir hikayedeydi sanırım.
YenidenAnneOlmak Ceydaaaaa bence Dr ları dinlemek en doğru olanı. Zaten ispatlanmış böyle yan etkiler olsa ilaç yasaklanırdı.