Gulcan_89 333333 benimde aynı canım. Hatta 2 gündür arttı. Oda çok baskı yapıyor. Normalde yarın gidecem ama içimde rahat etmiyor acile mi gitsem diyorum 🤷♀️
MerveK1r 333333 ılık duş alıp sol tarafınıza yatın dinlenin doktorum bana oyle demişti yalancı kasılmalar bunlar 😊
Merii33 333333 çok normal kasılması bende 31+5 haftadayım yalancı doğum kasılmaları sancıları yaşıyorum yarın kontrolünüz varsa panik yapmayın kanama su vs gelmediği sürece sorun yok diyor doktorlar
Tortilla 333333 kasılma oluyor canım normal bu haftalarda. Magnezyum içmiyorsan içebılırsn rahatlatıyo
Pnrr06 333333 Canım ben 30 haftalık oldum hareketlerini hissetmeye başladığımdan itibaren benimde o şekilde doktoruma sordum ve çocuk pozisyon degistirirkende olur 30 haftadan sonra da yalancı kasılmalar olur önemli olan 10 dakika bir olmasın dedi
Busratm 333333 Normal canım kasılmaların oluyor demek ki. Erken haftada olsan progestane iç derim ama 36 hafta olmuşsun. 36. haftadan sonra doktorum magnezyumu kesti normal doğumu engellemesin diye. Ama sezaryen olacaksan magnezyum içebilirsin.