Taze anne olarak yeni annelere ve anne adaylarına göğüs ucu kremi konusunda Mustela’nın yeni çıkan organik meme ucu kremini öneriyorum.
Hamilelik süresince beni korkutan konulardan birisi de emzirme dönemiydi. Birçok arkadaşım göğüs ucu yaralarından çok çekti. Onları gördükçe ben de doğum korkusu yetmiyormuş gibi bir de bu eklenmişti üstüne… Doğum sonrasında emzirmeye başladığımda göğüs kapakları, lansinoh krem, yağ, havalandırma vs ne varsa denedim fakat acılarımda ya da yaralarımda azalma hiç olmadı. Günlerce acı çektim en son lansinoh kremim bitmeye yakın eşimden eczaneden lansinoh almasını istedim. Eczacı Mustela’nın yeni çıkan meme ucu kremini önermiş tabi eşim araştıran ve bilgili bir baba olduğu için beni aradı ve “Mustela ürünüyse iyidir bunu almamı ister misin?” Diye sordu. Ben çaresiz çözüm neyse denemeye kabul halde almasını istedim. İyi ki almış! Kullandığım ilk gün itibariyle göğüs ucumda rahatlama başladı ve diğer kapak veya başka şeyleri kullanmadım. Ara ara havalandırdım ve sadece o kremi kullandım. Üstelik organik olduğu için bebeği emzirmeden önce temizlemenize gerek de yok.