Leylayunus Sermec27 inşaAllah nasip olur sizede ama ben çok korkuyorum nasıl olcak diye eşim yardım ediyo bitek oda eserse bazen kafayı yicem gibi oluyorum
Sermec27 Leylayunus rabbim yardımcınız olsun inşallah cocuk rahmettir rabbim inşallah kolaylığını verir 🤲
Gelincikkk bir_pasa_annesi sezaryan doğum yaptım canım bebeğim 42 haftasına kadar bekledi bı belirtide olmuyınca mecbur sezaryan oldum bu melegimede korunurken hamile kaldım yani isteyerek olmadı lohusalıgım bitti direk adet oldum ondan kalmıssındır dedi doktorum ilk gebeligimde adet duzensiLigim vardı bunda daha düzene girdimi girmedimi anlamadan yine gebe kaldım ☺️😄
bir_pasa_annesi Gelincikkk ayy bende korkuyorum cnm ya bebek 3 aylık 40mdan sonra adet oldum 2 ay düzenli oldum bu ay 3 günüm gecti korunuyoruz kondomla 🤪🤪test yapmaya korkuyorum vardır diye
Mihre Betzm 22 aylık bebişim var aşırı süpriz şekilde hamileyim 12 haftalık🐣 tam rahatladık derken hooop başa sarıyoruz,artık bi 5 sene yokum ben diyorum🙄en güzel tesellim bir arada arkadaş gibi büyüyecekler.Rabbim sağlık versin hepsine işimiz işş🥳
Gelincikkk bir_pasa_annesi şuan 11 haftama girdim kendimi zorlamadıgım sürece bı sıkıntı yok sadece oğlum 6 ayına girdi onunla ilgilenirken sızlama oluyor doğal olarak
Bulutalazinannesi Leylayunus bacım Allah kolaylık versin oy nasıl göze alabildin valla helal olsun. Bende ikinciye hamileyim haftaya doğum var oğlumda 20 aylık nasıl olacak diye düşünüyorum
Mihrimah41 Hifanurumm oo ben öğrendim odasını ayırdım sonra 2-3 aylık gebeyken memeden kestim. Bir an önce yapın doğuma kadar alışsın. İkinize de aşırı zor olur yoksa. İlk on gün zordu epey ağladı etti ama alıştı sonrası kolay oldu