Leylayunus Betzm seninki yüne iyi ben üçüncüye hamileyim bu kaza oldu kızım 2 yaşında oğlum 10 aylık ve ben iki aylık hamileyim çok ağladım ama yapıcak bişey yok
Deletedmom95 Betzm sizin yine iyiymiş ablamın 10 aylık bebeği vardı bide 5.5 aylık hamile idi öğrendiğinde 😂 suan biri 3 biri 2 yaşında. Geçen ay hamile kaldı korunurken hemde 🙈 ama maalesef düşük yaptı 🙄
Aylaninannesi Betzm afedersin canım bilgi için soruyorum doğumdan sonra hamile kalmaktan korkuyorum, prezervatif mi kullanıyordunuz?
Mommy006 Betzm 8 aylıkken olsun cok istemistim ikiz gibi büyüsünler diye.. silbaştan daha zor gelio gelio bana, nasip 10.aya oldu🤗🧸💐
Sibel4264 Leylayunus ağlama canım bak hepsi birden büyüyecek birbirlerine arkadas olacaklar Allah saglık versin hepsine
Betzm Leylayunus ya canım benim haklsın Allah yardımcın olsun evet nasıl geciyo yardımcı olanın varmı ben annemlerdeyim eve gitmeye korkuyorum ☹️
Sermec27 Leylayunus hayalımi yaşıyorsunuz ben cok cocugum olsun hep istemişimdir ilk bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim sonra oğluma hamıle kaldım onu da 38 haftalıkken kaybettim karnımda kalbı durdu 3 bucuk ay önce ve sezeryan dogum oldum şurada 2 hakkım kaldı onda da eger bebeklerim yaşarsa ya da rabbim bana anne olmayı nasıp ederse eger o yuzden bence cok mutlu olabilirsiniz bence cok sanslısınız rabbim sizin gibi boy boy evlatlar nasıp etsin inşallah bana da 🤲❤️🙂
Tubasahra Leylayunus 8 9 yaşlarında iki oğlum 18 aylık bı kızım var ve 5 haftalik hamile olduğumu öğrendim 😏hakkımızda hayırlısı olsun
Sedoslacivan 7 aylık oğlum var,10 haftalik hamileyim bizde de sürpriz oldu Artık bu doğduktan snr koşa koşa hemen spiral,ilaç ne varsa alıp kullanicam,yaptırıcam😅
bir_pasa_annesi Gelincikkk sezaryen mı normal doğum mu cnm birde 2 bucuk 3 aylık Ken kalmıs son herhalde adetin düzenli miydi ben 3 ay oldu doğum yapalı 1 mayısda ilk oldum adet hep 2 gün önce olurum ben 28 mayısda oldum 26 haziranda olmam gerekti 3 gün olacak olmadım daha acaba gebelik mi var sorusu aklımda korkuyorum birde sezaryen
Hifanurumm Mihrimah41 merhabalar benimde kizim 16 aylik ve 26 haftalik hamileyim bebegimi memeden de kesemedim daha yatagini ayiramadim ve cok zorlaniyorum sizde durumlar nasil
Htc_2018 Betzm 28 aylık oğlum var 26 haftalık hamileyim🙈ilk öğrendiğimde kafayı yiyordum, biz de dikkat ediyorduk, hem yumurtlama gününe dikkat ediyordum hem de eşim dikkat ediyordu nasıl oldu bilemedim. Sağ Salim doğsun kuzum ben de hemen tüpleri bağlatacağım 🤪
Mihrimah41 Ruveydaasker o kadar korkuyorum ki doğumdan snra yaşayacaklarıma….. Allahım inşallah kolaylık verir sakinlik verir çocuklara. Tabi bize de bol bol sabır inşallah ❤️
Fatmanz1erva2 Kızlar bu yumurtlama dönemi nasil hesaplaniyor bilenler bilgilendirebilirmi acaba ben bir türlü anlamiyorum bu döngüyü
Esraa16 Fatmanz1erva2 kuzum onu hesaplayamazsin her ay aynı günde yumurtlama olmuyor ovulasyon testi ile takip etmen gerek
Alynablt Fatmanz1erva2 merhaba canım adetinle beraber say 10.günden itibaren ilişkiye gir 15-16-17. Günler daha önemli