Tsknaltunts Kızlar 27+3 haftadayım dün ve bugün kasıklarım çok ağrıyor neden ağrır sizce bilgisi olan varsa yazabilir mi
Aloneanqel Tsknaltunts biz daha o kadar değiliz ama doktorum progestan 200 ml verdi. Düşme tehlikesi olabilir dedi ağrının sebebi. Dinlen hep dedi. İş yapmıyorum hep yatıyorum
Tgncr05 Tsknaltunts bende tam 12 haftalığım ama belim ve kalçamda acayip bir ağrı var bildiğiniz sağ ayağımla Asım atamıyorum basamıyorum bile kalça ağrısı öldürüyor beni bilgisi olan bana yazabilir mi bu normal mi acaba🤦♀️
Superisiiiii Tsknaltunts üzülme aynılarını bende yaşıyorum ilk gebeliğinmi her seferinde aynı acılar kasıklarım ağrıyo doktorum normal diyo yorulunca acıyo genellikle üzülünce falan düşük söz konusu değil bence
Tsknaltunts Aloneanqel sağolasın canım Allah şifa versin inşallah sağlıcakla kucaklarımıza alabiliriz 🤲
Tsknaltunts Pnar12016 allah allah neden acaba bende anlamadım inşallah kötü bişey olmasında heralde büyüyorlar diye bu ağrılar 🤲🤷♀️
Tsknaltunts Tgncr05 o haftalarda benimde olmuştu kalçama bişey batıyordu sanki sağ tarafa düzeldi sonradan ama bi bilgim yok neden olduğunu 😕
Tubaaa22 Tgncr05 benimde olmuştu nerdeyse 1 2 hafta üstüne oturamamıştım yastığa oturdum çok zor geçirdim yürümemi bile etkilemişti bebek büyüdüğü için kalça kemiklerine baskı yapıyor o yüzden oluyor bu ağrılar
naslicanbal Haftadayım aynı ağrı bende de var kaşık mı böbrek mi yoksa bele vuran bir ağrı mı bilemiyorum özellikle idrar sonrası iki büklüm kalkıyorum dinlenince biraz hafifliyor
Tsknaltunts Superisiiiii evet canım ilk gebeliğim korktum bende bi anda ağrı başlayınca yarım saat filan geçmedi uzandım biraz hafifledi sağolasın canım 🤲 inşallah öyledir ağrı çekilir bi şekilde nasılsa
Superisiiiii Tsknaltunts benimde 25haftalık sağ sol kasılıyo acıyo sabahları idrar varken acıyo korkuyorum yürüyünce acıyo dinlenince geçiyo
Tsknaltunts Superisiiiii korkma Canım bebek büyüdüğü için oluyor diyorlar doktora git çok ağrın varsa
Tgncr05 Tubaaa22 yaa içimi rahatlattın çok teşekkür ederim 🥰 çoğu saçma sapan belki düşük tehlikesidir diyip durdu ödüm koptu🤦♀️