_mucizem_ o gun annem gelmıstı markete gıtmıstık geldık yemek yedık esımle sonra annem erken yattı bende dusa gırıl yatacaktım kı kasıklarımda bır agrı hıssettım normalde medıcanaya gıdıyordum fakat 1 hafta once de devlet hastanesıne yatırıldım acıl kanamam oldugu ıcın korktum gene oraya goturur falan dıye hıc ses etmedım sonra esım anladı tabı benı gıydır dedım gıydırdı hadı hastanene gıselım bı dedı gıttık 39. Haftamdaydım annem uyuyo dıye almamıstık bı gorunup gelecegım dıye ama benım akıllı kocam hemen dogum cantadınıda arabanın arkasına atmıs yoldan donup annemı uyandırıp aldık sonra nstye gırdım sancı olmus 150 den fazla esım doktoru aradı dedı doktor sen yap sezeryanı yarın boyle olmayacak doktorda yatıs yapın demıs bende dedım bı eve gıdıp geleyım nolur kagıt ımzaladım eve gıttık saat 2 gıbıydı kahve yaptım esıme anneme kendıme balkonda ıctık eve son bı baktım sonra sabahına da sezeyanım oldu ıste zaten akreatam vardı mecbur sezeryandım canım anam baktı kaldı kaldı sagolsun ama